Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Με πρωταγωνιστή τον Κλωτσοτήρα… συνεχίζει η Δάφνη!

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η Δάφνη Λιβανατών υποδέχθηκε τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η Δάφνη Λιβανατών υποδέχθηκε τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Με τελικό σκορ 5-2 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλωτσοτήρα, η Δάφνη Λιβανατών έκαναν το 3 στα 3 και συνεχίζουν μαζί με την ΑΕ Μαλεσίνας να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Α΄Φθιώτιδας.

Η ομάδα της Δάφνης, με δύο γρήγορα γκολ του Κλωτσοτήρα στο 11΄και 16΄μπήκε μπροστά στο σκορ, με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου να αιφνιδιάζεται.

Η ομάδα των Λιβανατών, κατάφερε στο 32΄να βάλει και τρίτο τέρμα με Ξεζώνοτο να χρίζεται σκόρερ ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα αντέδρασε και μείωσε σε 3-1 στο 37΄με τον Θυμιανόπουλο.

Παρόλο αυτά οι γηπεδούχοι είχαν άλλα δύο γκολ για την άμυνα του Άρη με τον Αντωνίου να βρίσκει δίχτυα στο 41΄κάνοντας το 4-1. Στο γκολ του Θοδωρή Αντωνίου απάντησε ο Κουκοφίκης στο 43΄ με το 4-2 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

«Φτωχό» το δεύτερο ημίχρονο καθώς τα έξι γκολ του πρώτου 45λεπτου, διαδέχθηκε το τρίτο γκολ του Κλωτσοτήρα στο ματς και το 5ο της ομάδας των Λιβανατών.

Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε στο 61΄του αγώνα.

Οι δύο βασικές συνθέσεις των ομάδων:

Δάφνη Λιβανατών: Ραμέτα, Μαρκόπουλος Γ., Ξεζώνοτος, Παπανάγνος, Τσούκαλος, Τσικίμης, Κλωτσοτήρας, Χαλαστάνης, Nuraj, Αντωνίου, Μακρόπουλος Ε.

Άρης Αγίου Κωνσταντίνου: Κουρκουλιώτης, Λατσούδας,Πλουμπης, Ανδριώτης, Καλπάκης, Σιδέρης, Τετριμέλης, Τσιαπραΐλης, Θυμιανόπουλος, Μπεζατης, Κουκοφίκης

Διαβάστε επίσης

Back to top button