Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Εσκιλστούνα Έργκριτε προγνωστικά στοιχήματος 12/10/20

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Εσκιλστούνα το τελευταίο διάστημα, παραμένοντας αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας, με 4 νίκες και μία ισοπαλία.

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Εσκιλστούνα το τελευταίο διάστημα, παραμένοντας αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας, με 4 νίκες και μία ισοπαλία. Αποτελέσματα που την έχουν ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας δίνοντας της ελπίδας πως θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Αντίθετα η Έργκριτε αγνοεί την χαρά της νίκης για πάνω από 5 παιχνίδια με 4 ήττες και μία ισοπαλία. Βαθμολογικά βρίσκεται ακόμη σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, όμως δύσκολα θα γλυτώσει τα μπαράζ, αν συνεχίσει τις ίδιες αποκαρδιωτικές εμφανίσεις. Οι γηπεδούχοι έχουν μικρό προβάδισμα λόγω καλύτερης κατάστασης αυτό το διάστημα, και θα ρισκάρω τον άσσο στο πάμε στοίχημα με την bet365 σε απόδοση 2.40

Ενδιαφέρον Στατιστικά:

3/4 τελευταία εντός έδρας ήταν Over 2,5

5/7 τελευταία συνολικά ήταν Over 2,5

5/6 τελευταία συνολικά ήταν N/G

ΕΣΚΙΛΣΤΟΥΝΑ – Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Σούντσβαλ, παρότι βρέθηκε πίσω στο 21’. Παρέμεινε αήττητη για τέταρτο σερί ματς με 3 νίκες, ενώ βγήκε για πρώτη φορά εκτός «κόκκινης» ζώνης. Είναι ιδιαίτερα ζόρικη χρονιά για την ομάδα του Οτζκάν Μελκεμιτσέλ, καθώς παρότι προερχόταν από την Αλσβένσκαν, ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα και έδειξε από την αρχή πως θα έχει πολλές δυσκολίες.

Στα τελευταία της ματς πάντως έδειξε σημαντική βελτίωση και πήρε βαθμούς που την έχουν φέρει εκτός της «κόκκινης» ζώνης ανεβάζοντας την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών της.

Ενδιαφέρον Στατιστικά:

5/7 τελευταία συνολικά είχαν 2-3 G

Τα 3 τελευταία εκτός έδρας είχαν 2-3 G

Χωρίς νίκη στα 9 τελευταία εκτός

ΕΡΓΚΡΙΤΕ – Δεύτερη απανωτή και τρίτη ήττα στα 4 τελευταία για την ομάδα του Γκέτεμποργκ, έχασε 1-3 εντός έδρας από την Μπρόγκε. Ασύνδετη και χωρίς ουσία στο παιχνίδι της, επέστρεψε η εσωστρέφεια και η γκρίνια. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την αγωνιζόμενη στην Division 3 (Δ’ Κατηγορία) Λόντε χάνοντας εκτός έδρας 2-1, αν και είχε προηγηθεί στο ημίχρονο.

Σε δυσμένεια ο Κιθ Μίλεν, ο οποίος όμως δεν απολύθηκε, αλλά του δόθηκε άδεια λίγων ημερών, καθώς τα οικονομικά δεν είναι τέτοια που να επιτρέπουν την οριστική απομάκρυνσή του. Την ομάδα ανέλαβε να προπονεί και να κατεβάσει στους αγώνες ο τεχνικός διευθυντής, Ιγκόρ Κρούλι.

Χρήσιμα Προγνωστικά Στοιχήματος:

Διαβάστε επίσης

Back to top button