Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σουντανί: «Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα με τη Λαμία!»

Ο Χιλάλ Σουντανί, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία και τον σχολίασε ως έναν δύσκολο αγώνα...

Ο Χιλάλ Σουντανί, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία και τον σχολίασε ως έναν δύσκολο αγώνα…

Ο Χιλάλ Σουντανί ετοιμάζεται σήμερα να πάρει θέση βασικού στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Λαμία και ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής σχολίασε την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Αυτό που υπογράμμισε είναι πως το ματς με τη Λαμία δεν θα είναι εύκολο και πιστεύει πως το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για το ματς με τη Λαμία: «Στο παιχνίδι με τη Λαμία δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Κανείς δεν μπορεί να πει πως θα είναι εύκολο παιχνίδι. υπάρχουν ομάδες σαν τη Λαμία που σε δυσκολεύουν και απέναντι στον Ολυμπιακό τα δίνουν όλα. Εμείς είτε είναι απέναντι μας ο Παναθηναϊκός, η Τότεναμ ή η Λαμία πρέπει να είμαστε ποιοτικοί. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί γιατί μετά την απώλεια δύο βαθμών πρέπει να δώσουμε μια απάντηση στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Back to top button