Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σαρωτική και στο Ιπουρούα η Σεβίλλη

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 7η αγωνιστική

ΕΪΜΠΑΡ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Ιπουρούα

Η Σεβίλλη νίκησε με 3-1 την Έιμπαρ και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την κορυφή.

Οι Βάσκοι απείλησαν πρώτοι όταν μόλις στο 7′ το σουτ του Ορεγιάνα πέρασε μόλις άουτ. HΣεβίλλη απάντησε στον 31′ όταν ο Ντιμίτροβιτς είπε “όχι” στον Σαράμπια. Με το καλημέρα όμως στην επανάληψη ήρθε το γκολ για τους Ανδαλουσιανούς. Ο Νάβας έκανε τη σέντρα και ο φορμαρισμένος Σίλβα με τακουνάκι έκανε το 0-1. Στο 58′ ο Ντίας για ακατανόητο λόγο έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και η Σεβίλλη πήρε πέναλτι. Ο Μπανέγα το εκτέλεσε και έκανε το 0-2. Κατά τους πανηγυρισμούς στην κερκίδα των οπαδών των Ανδαλουσιανών έσπασε το κάγκελο με αποτέλεσμα κάποιοι οπαδοί να πέσουν και να τραυματιστούν, ευτυχώς όχι σοβαρά. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 94ο λεπτό με σκόρερ και πάλι τον Μπανέγα που σούταρε από 30 μέτρα. Η Έιμπαρ μείωσε στο 99′ με τον Τζορντάν.

ΕΪΜΠΑΡ: Ντιμίτροβιτς, Πένια, Ραμίς (83’Μίγια), Μπιγκάς, Nτίας, Σέρχιο (69’Τζόρνταν), Ντιόπ, Ερβίας, Ορεγιάνα, Ενρίτς, Κίκε (69’Τσάρλες).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Καρίσο, Κιάερ, Σέρχι Γκόμεθ, Χεσούς Ναβάς, Μπανέγα, Βάσκεθ, Αράνα, Σαράμπια (73’Μέσα), Σίλβα (92’Μουριέλ), Μπεν Γεντέρ (83’Πρόμες).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button