Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Κυνηγάει» τον Αζάρ η Μπαρτσελόνα!

Ακόμα μια μέρα ξημέρωσε σε Λονδίνο και Βαρκελώνη και οι συζητήσεις μεταξύ Τσέλσι και Μπαρτσελόνα για τον Εντέν Αζαρ συνεχίζονται.

Ακόμα μια μέρα ξημέρωσε σε Λονδίνο και Βαρκελώνη και οι συζητήσεις μεταξύ Τσέλσι και Μπαρτσελόνα για τον Εντέν Αζαρ συνεχίζονται.

Άσχημα τα νέα για την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς οι ”μερένγκες”έχουν βασικό στόχο για τη νέα σεζόν τον Βέλγο μεσοεπιθετικό που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου με τους ”κόκκινους διαβόλους.”

Ο 27χρονος δεσμεύεται με τους Λονδρέζους με συμβόλαιο μέχρι το 2020, όμως οι φήμες για αποχώρηση του από το Στάμφορντ Μπριτζ έχουν αρχίσει και φουντώνουν.

Η Ρεάλ ψάχνει αντικαταστάτη του Ρονάλντο μετά την μετεγγραφή του στην Γιουβέντους, με τους Νειμάρ, Εμπαπέ και Αζάρ να είναι οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Πορτογάλο.”

Σύμφωνα με την ”Catalan daily Sport’‘ η Μπαρτσελόνα έχει προβάδισμα στην απόκτηση του Βέλγου τις τελευταίες ημέρες, με τον σύλλογο να έχει ήδη ανοίξει συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Άσχημα τα νέα για την Τσέλσι αλλά κυρίως για την Ρεάλ ειδικά μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Αζάρ με υπονοούμενα:

”Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι όνειρο για όλους. Η άσπρη φανέλα είναι ξεχωριστή, όμως η μπλε που ταιριάζει απόλυτα, οπότε όλα είναι καλά και δεν με πειράζει να παραμείνω στην ομάδα.”

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button