Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το pregame της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Δείτε το pregame αφιέρωμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Σήμερα στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague Σουρωτή.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ετοίμασε ένα pregame άρθρο για την αναμέτρηση, με την φθιωτική ομάδα.

Διαβάστε το άρθρο:

Την όγδοη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, θέλει ο Ολυμπιακός μας απόψε κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία (19:30-Novasports 1 HD), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ο κ. Όσκαρ Γκαρθία, κάνει την αρχή απόψε στο πρωτάθλημα! Ο Ισπανός τεχνικός θα κάτσει για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος στον πάγκο και είναι έτοιμος να κάνει το «1 στα 1» και παράλληλα το «2 στα 2», καθώς την περασμένη Τετάρτη νίκησε τον Πλατανιά, για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Επίσης, ο κόσμος του Θρύλου θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά για δεύτερη φορά τον Κέβιν Μιραλάς, μετά το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Ο Βέλγος άσος της ομάδας μας, ξεσήκωσε τον κόσμο με τις ενέργειές του και σίγουρα το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό!

Ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Όσκαρ Γκαρθία, έχει στη διάθεσή του, τους εξής παίκτες: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Σίλβα, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Βούκοβιτς.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.olympiacos.org και στα social media της ομάδας μας (FacebookTwitterInstagram) ώστε να διαβάσετε και να δείτε όλα όσα θα γίνουν απόψε το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button