ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μπάμπη Τεννέ

Ποιους θα επιλέξει για τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, ο Μπάμπης Τεννές; Το LamiaSports προσπάθησε να προσεγγίσει μία πιθανή ενδεκάδα. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Ποιους θα επιλέξει για τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, ο Μπάμπης Τεννές; Το LamiaSports προσπάθησε να προσεγγίσει μία πιθανή ενδεκάδα. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Το δεύτερό του ματς μετά την επιστροφή του στη Λαμία θα δώσει σήμερα ο Τεννές και μάλιστα θα το δώσει κόντρα σε ομάδα του Big-4 και κόντρα σε έναν πολύπειρο προπονητή όπως είναι ο Λάζλο Μπόλονι.

Σε ένα ματς έχουν αναμετρηθεί ο Τεννές με τον Μπόλονι με τον Ρουμάνο να βγαίνει νικητής με 3-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού. Τώρα, τον Παναθηναϊκό, τον έχει αντιμετωπίσει ο 66χρονος προπονητής αρκετές φορές.

Η προϊστορία του Τεννέ με τον Παναθηναϊκό:

Συνολικά, ο προπονητής της Λαμίας έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε 25 αγώνες, όντας κόουτς 11 ομάδων…

Από αυτα τα 25 ματς, ο Τεννές έχει κερδίσει μόλις τα 4 ενώ 6 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι! Από την άλλη η ομάδα της Αθήνας έχει κερδίσει τον 66χρονο προπονητή 15 φορές.

Ο κόουτς των «κυανόλευκων» έχει καταφέρει να πάρει 18 βαθμούς από τους «πράσινους» ενώ τα γκολ είναι 40 κατά και 24 υπέρ των ομάδων του Τεννέ.

Η τελευταία νίκη που σημείωσε ο έμπειρος κόουτς κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν όταν βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία, τη σεζόν 2017-2018 για το Κύπελλο Ελλάδος εκείνο το αξέχαστο 4-1.

Από την άλλη ο πρώτος αγώνας του Τεννέ ως προπονητής κόντρα στην ομάδα της Αθήνας ήταν το μακρινό 1995 για το πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής, όταν βρισκόταν στον πάγκο του Αθηναϊκού. Εκείνο το ματς, είχε λήξει με σκορ 0-0.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο έμπειρος προπονητής δεν σκέφτεται να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το βασικό σχήμα του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Σίγουρα, η μία αλλαγή θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ο οποίος θα πάρει θέση βασικού ενώ ίσως να έχουμε και αλλαγή τερματοφύλακα στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Πάμε να δούμε λοιπόν την δική μας πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό ματς…

Ο Θεοδωρόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι ο Ασίγκμπα, ο Βύντρα, ο Αντέτζο και ο Μπάχανακ.

Ως κλασσικό αμυντικό χαφ, παίζοντας δηλαδή μπροστά από τα σέντερ μπακ θα είναι ο Γιάννης Σκόνδρας, ενώ μπροστά του ως 8αρια θα είναι ο Μπεχαράνο και ο Μπουλούλης.

Το 4-1-2-3 του Τεννέ, θα δούμε στα άκρα τον Ρόμανιτς αριστερά και τον Ντέλετιτς δεξιά, με τους δύο Σέρβους να αλλάζουν θέσεις μέσα στο παιχνίδι ενώ στην κορυφή θα προτιμηθεί ο Τάσος Καραμάνος όπως όλα δείχνουν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button