Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτεραιότητα ο Χουλτ για τον Παναθηναϊκό

Ο Σουηδός μπακ αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού και στο «πράσινο στρατόπεδο» θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην δώσουν δικαίωμα προσφυγής στον διεθνή άσο.

Ο Παναθηναϊκός παλεύει να μείνει όρθιος οικονομικά μέχρι το τέλος του 2017 για να μπορέσει τον Ιανουάριο να ρίξει το μπάτζετ και να βρει έσοδα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Αυτό όμως για να συμβεί θα πρέπει να έχει καταβληθεί η δόση Οκτωβρίου που συνολικά αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ! Ποσό που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στα ταμεία της ΠΑΕ.

Με την έλευση του νέου έτους και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 18 το «τριφύλλι» θα έχει σημαντικά έσοδα από την δεύτερη δόση της πώλησης του Μπεργκ στην Αλ Αϊν. Τα πράγματα όμως μέχρι τότε είναι πολύ δύσκολα.

Από την ερχόμενη Παρασκευή, μάλιστα, οι παίκτες θα έχουν δικαίωμα προσφυγής. Πολλοί είναι εκείνοι που σκοπεύουν να κάνουν υπομονή, ωστόσο, ο Νίκλας Χουλτ δεν συγκαταλέγεται σε αυτή την λίστα.

Από το καλοκαίρι ο εκπρόσωπος του παίκτη τον πρότεινε ως ελεύθερο, μέχρι να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να καλυφθούν οι τότε οφειλές. Mάλιστα, στα τέλη Ιουνίου είχε κατατεθεί και προσφυγή που τελικά ήταν άκυρη, καθώς ο παίκτης είχε πληρωθεί!

Στο «πράσινο στρατόπεδο» αντιλαμβάνονται πως ο Σουηδός μπακ εκτός από ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αποτελεί και περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα.

Για αυτό τον λόγο, η εξόφληση του Χουλτ αποτελεί προτεραιότητα αυτή την στιγμή για την ΠΑΕ.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button