Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Η ΑΕΚ θα περιμένει να δει τι θα κάνει με Σάντος»

Η πορτογαλική «Α’ Bola» αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φερνάντο Σάντος και τονίζει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις μετά τον τελικό των πλέι οφ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. #slgr #aekfc #FernandoSantos #A_Bola #slgrinterwetten

Η πορτογαλική «Α’ Bola» αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φερνάντο Σάντος και τονίζει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις μετά τον τελικό των πλέι οφ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

H Πορτογαλία έκανε τα εύκολα δύσκολα στον έτσι κι αλλιώς δύσβατο δρόμο που επέλεξε προς το Μουντιάλ του Κατάρ, αυτόν των μπαράζ, αλλά το πρώτο εμπόδιο το πέρασε με επιτυχία. Όχι, όμως και με ιδιαίτερη άνεση, αφού τα… χρειάστηκε στο φινάλε απέναντι στην Τουρκία (3-1).

Δημοσίευμα της «Α’ Bola», αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα περιμένει να δει τις εξελίξεις μετά τον τελικό των πλέι οφ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προκειμένου να αποφασίσει τι θα κάνει. Αν θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Σάντος ή αν τελικά στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.

«Ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης ονειρευόταν από καιρό να προσλάβει τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει προπονήσει τον αθηναϊκό σύλλογο σε δύο περιόδους -2001/2002 και 2004 έως 2006-, έχοντας κάνει μάλιστα μια πρώτη προσέγγιση στον Πορτογάλο.

Η ΑΕΚ θα περιμένει τον τελικό των πλέι οφ ανάμεσα σε Πορτογαλία και Βόρεια Μακεδονία για να αποφασίσει ποιο βήμα θα κάνει: να επιμείνει σε συνομιλίες με τον προπονητή ή να επιλέξει εναλλακτική», γράφει το σχετικό δημοσίευμα των Πορτογάλων.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button