Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πραντέλι: «Θα μιλήσω στον Μπατιστούτα»!

Ο Τσέζαρε Πραντέλι από τις πρώτες ώρες της μεγάλης επιστροφής του στην Φιορεντίνα φρόντισε να... τρελάνει τον κόσμο και να τονίσει πως θέλει να επικοινωνήσει με τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα για να τον έχει μαζί του!

Ο Τσέζαρε Πραντέλι από τις πρώτες ώρες της μεγάλης επιστροφής του στην Φιορεντίνα φρόντισε να… τρελάνει τον κόσμο και να τονίσει πως θέλει να επικοινωνήσει με τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα για να τον έχει μαζί του!

Ο νέος κόουτς των «βιόλα» παρουσιάστηκε επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης έχοντας αντικαταστήσει τον Μπέπε Ιακίνι στην τεχνική ηγεσία και η «βόμβα» που έριξε ήταν τρομερά ηχηρή…

«Θα μιλήσω με τον Μπατιστούτα, θα είναι σπουδαίο για τους παίκτες μας να προπονούνται και να είναι παρών ένας τέτοιος πρώην στράικερ… Εγώ επέστρεψα για να δώσω συνέχεια σε αυτό που ήθελα στη Φιορεντίνα. Η ιδιοκτησία θέλει να ξαναδεί το κλαμπ σε μεγαλεία και ξέρω ότι θα έχω υποστήριξη και δεν θα είμαι ποτέ μόνος.

Μακάρι να καταφέρω ν’ ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Είμαι προπονητής – οπαδός αυτής της ομάδας και έχω ξεκαθαρίσει προς όλους ότι η μηχανή είναι έτοιμη και απλά πρέπει να λειτουργήσει» ήταν τα λόγια του Πραντέλι.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button