Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φιλική ισοπαλία του Παναθηναϊκού με Απόλλωνα

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Παναθηναϊκός και Απόλλωνας σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Κορωπί με τους «πράσινους» διεθνείς και τραυματίες να απουσιάζουν.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παιχνίδι που διεξήχθη στο περιθώριο της διακοπής των επίσημων υποχρεώσεων, λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά και το οποίο ζήτησε ο Λάζλο Μπόλονι για να δει σε… δράση τους μη διεθνείς παίκτες του «τριφυλλιού»…

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο 40λεπτο με γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ, ενώ για τον Παναθηναϊκό ισοφάρισε στην επανάληψη ο Αθανασακόπουλος μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Αϊτόρ.

Η αρχική ενδεκάδα των «πράσινων»: Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Μολό, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπεκ, Αϊτόρ, Σ. Τζαβίδας. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ηλιάδης, Ρόμπι, Μ. Τζαβίδας και Κόναν.

Από εκεί και πέρα, απόντες ήταν και σήμερα οι Διούδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης και Ιωαννίδης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες.

Ατομικό ακολούθησαν σήμερα οι Αγιούμπ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και Βέλεθ. Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο απογευματινό φιλικό, προπονήθηκαν το πρωί και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις ανάπτυξης.

Πηγή: Sport- fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button