Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μυροφορίδης: «Άμα δεν μπορεί να παίξει η Super League 2 να κλείσει και η SL1!»

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας των Χανίων μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Σούπερ Λιγκ 2 και την Football League

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Μυροφορίδης.

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό.
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας των Χανίων, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Σούπερ Λιγκ 2 και την Football League, αλλά και τις επιπτώσεις του ιού στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95,5

Για το μήνυμά του στα social media: «Δεν ήθελα ούτε να ξεσπάσω ούτε τίποτα. Είναι κάποιες στιγμές που κάνεις τον βλάκα αλλά δεν είσαι. Πρέπει να δείχνεις ότι δεν είσαι. Εντάξει, κάντε αυτό που θέλετε, αλλά το ότι δεν μιλάει κανείς δεν λέει κάτι. Η Σούπερ Λιγκ αλλά και οι Σούπερ Λιγκ 2 με την Φούτμπολ Λιγκ παρασύρουν τις τοπικές κοινωνίες, παρασύρουν τα πάντα».

Για ποιο λόγο δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα: 

«Πρέπει να είμαστε δίκαιοι, χθες με πήραν το βράδυ τηλέφωνο και μου είπαν κάποια πράγματα για ττα πρωτόκολλα, πρέπει να ξέρουμε τι λέμε. Η δική μου η ομάδα το τηρεί και ο Εργοτέλης ξέρω ότι το τηρεί. Η Σούπερ Λιγκ βγάζει κρούσματα και ζει με αυτά. Τα κρούσματα της ΑΕΚ θα τα βγάλουν και άλλοι είναι σίγουρο αυτό. Οι μικρομεσαίες ομάδες πρέπει να απαιτήσει περισσότερα ώστε να δουν ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Επίσης δεν ξέρουμε αν οι ομάδες τηρούν τα πρωτόκολλα. Πρέπει να γίνει έλεγχος, εφόσον τα ελέγχουν γιατί βγάζουμε και άλλα κρούσματα; Όπως βγάζουν στην μεγάλη κατηγορία θα βγάλουμε και εμείς. Δεν θέλουν μπελά στο κεφάλι τους. Απξιώνουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρα, τα απαξιώνουν όλα. Άμα δεν μπορεί να παίξει η δεύτερη κατηγορία να κλείσει και η πρώτη».

Για τα έσοδα των ομάδων: 

«Η κατηγορία δεν έχει έσοδα γενικά. Το ότι παίρνουν 1,5 εκατομμύρια ευρώ δεν λέει κάτι. Πως θα εξελίξουμε το προϊόν. Βολεύονται όλοι σε μια κατάσταση και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Ξεχνάνε γρήρορα οι πάντες, δεν κοιτάνε να διορθώσουν την πραγματικότητα».

Για τον Άρη: 
«Ο Άρης για πολλούς είναι έκπληξη αλλά άμα δούμε την πορεία του τα τελευταία 3 χρόνια σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη. Έχει καταφέρει πολλά είναι μια φυσιολογική συνέχεια. Ο Άρης έχει περάσει τον σκόπελο του ιού, μπορεί να κάνει ένα θαύμα που δεν θα το πιστεύει κανείς».

Διαβάστε επίσης

Back to top button