ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φουλ της ισοπαλίας… με Παπαδόπουλο η Λαμία!(pics+vids)

Μπαίνουμε στο κλίμα της αναμέτρησης ΠΑΣ Λαμία - Πανιώνιος με το pre game του LamiaSports.

Τη Δευτέρα 22/6 στις 20:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική των play out της SuperLeague 1.

Και για να μπείτε στο κλίμα, το LamiaSports όπως κάνει πάντα, σας έχει ετοιμάσει θεματάκια με πρωταγωνιστές τις δύο ομάδες!

Τη Δευτέρα λοιπόν, Λαμία και Πανιώνιος θα «κονταροχτυπηθούν» για το τρίποντο και αυτός που θα διευθύνει την αναμέτρηση θα είναι ο Μακεδόνας, Ιωάννης Παπαδόπουλος!

Πρόκειται για έναν διαιτητή, ο οποίος έχει βρεθεί στο γήπεδο με τους παίκτες του ΠΑΣ, άλλες τρεις φορές! Η πρώτη ήταν ωςε 4ος διαιτητής, ενώ οι επόμενες δύο ήταν ως 1ος!

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως όταν ο ΠΑΣ Λαμία συναντά τον Παπαδόπουλο το απότελεσμα είναι ένα! Ισοπαλία και μάλιστα «λευκή»!

Τρεις ισοπαλίες λοιπόν έχει η «κυανόλευκη» ομάδα με διαιτητή τον Μακεδόνα ρέφερι και μάλιστα με 0-0 σκορ!

Πάμε να τις δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

1 Απριλίου 2018 – 26η αγωνιστική

ΚέρκυραΠΑΣ Λαμία 0-0

Ο ΠΑΣ Λαμία παίζει εκτός έδρας με την Κέρκυρα και η καλύτερη φάση του αγώνα είναι το δοκάρι του Πίτι στο 16΄! Το τελικό σκορ… 0-0! Τέταρτος διαιτητής ο Ιωάννης Παπαδόπουλος!

16 Μαρτίου 2019 – 26η αγωνιστική

Αστέρας ΤρίποληςΠΑΣ Λαμία 0-0

Εκτός έδρας αναμέτρηση για τη Λαμία και πάλι, αυτή τη φορά στην Τρίπολη και το σκορ το ίδιο με τον πρώτο αγώνα! Πρώτος διαιτητής αυτή τη φορά ο Παπαδόπουλος.

8 Φεβρουαρίου 2020 – 23η αγωνιστική

ΠΑΣ ΛαμίαΑΕΛ 0-0

Τρίτο παιχνίδι και ο ΠΑΣ Λαμία μένει στο 0-0 κόντρα στην ΑΕΛ! Αρκετές τελικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες, όμως η «λευκή ισοπαλία» ήταν το αποτέλεσμα και σε αυτό το ματς. Πρώτος διαιτητής… ο Ιωάννης Παπαδόπουλος!

Διαβάστε επίσης

Back to top button