Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για έναν ακόμη Πινέδα… και ο Χουάνγκ!

Εξελίξεις στο κομμάτι του σχεδιασμού της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν αναμένονται το προσεχές διάστημα.

Υπαρκτό το ενδεχόμενο να αποκτήσει η ΑΕΚ έναν χαφ επιπέδου Πινέδα.

Εξελίξεις στο κομμάτι του σχεδιασμού της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν αναμένονται το προσεχές διάστημα. Αρκετός χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει φέτος, τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τα στελέχη της Ένωσης.

Στις επόμενες δύο εβδομάδες πρόκειται να πέσουν αρκετά θέματα που αφορούν το πλάνο των «κιτρινόμαυρων» για το χτίσιμο της ομάδας.

Μία από τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ο Αργεντινός τεχνικός είναι το αν θα βάλει στο κάδρο περισσότερο το σύστημα 4-3-3. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα αναζητήσει η ΑΕΚ έναν χαφ επιπέδου Πινέδα.

Πολλών το μυαλό θα πάει στον Χουάνγκ, για τον οποίο συντηρείται η φημολογία εδώ και αρκετό διάστημα και για την ακρίβεια από την περασμένη μεταγραφική περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού πληροί τις προϋποθέσεις για όλα τα παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει κάτι παραπάνω αυτήν τη στιγμή εκτός από φήμες. Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι μία τέτοια μεταγραφή θα κόστιζε περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης πουλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό (με τον οποίο τα «έσπασε») στον Ερυθρό Αστέρα με πάνω από 5 εκατ. ευρώ, με τον διεθνή άσο να μετράει 35 συμμετοχές με 6 γκολ και 7 ασίστ.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button