FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κατέβασε ρολά» ο Μελίσσας!

Ο ΠΑΣ Λαμία πήρε σήμερα μία ιστορική πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Μελίσσα να «κατεβάζει ρολά»!

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι εδώ και λίγα λεπτά ο ΠΑΣ Λαμία. Η ομάδα του Μάκη Χάβου αν και δέχθηκε γκολ στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, άντεξε και πήγε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί ήταν πιο ψύχραιμη και με τους Επστάιν, Μπουλούλη, Ρόμανιτς και Καραμάνο να ευστοχούν πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος!

Η Λαμία είχε συνολικά μία ακόμη καλή εμφάνιση, έχοντας συμπαγή άμυνα, καλές λειτουργίες στο κέντρο αλλά και επιθετικές ενέργειες, που θα μπορούσαν να τις δώσουν το τρίποντο.

Αυτός που «έκλεψε» πραγματικά την παράσταση σήμερα ήταν ο Νίκος Μελίσσας.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν απλά εκπληκτικός, με πολλές σημαντικές επεμβάσεις, εντυπωσιακές αποκρούσεις και έβγαζε μία σταθερότητα και σιγουριά κάτω από τα δοκάρια.

Ήταν εκεί και στην κανονική διάρκεια, ήταν εκεί και στις τρομερές ευκαιρίες των παικτών του ΠΑΟ στην παράταση αλλά ήταν εκεί και στα πέναλτι, όπου έπιασε το τρίτο και πιο καθοριστικό πέναλτι των πρασίνων, αυτό του Κάτσε και επί της ουσίας έδωσε την ευκαιρία στον Ρόμανιτς να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα της Λαμίας και τον Καραμάνο να «τελειώσει» την πρόκριση… όπως και έκανε!

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης λοιπόν, για την πρόκριση αυτή έχει ο Μελίσσας, ο οποίος να θυμίσουμε αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button