Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Πόλεμος» μεταξύ Ίντερ και Μπαρτσελόνα για Βιντάλ!

Μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ίντερ αλλά και με τον ατζέντη του Αρτούρο Βιντάλ.

Οι «μπλαουγκράνα» ήθελαν εν τέλει να κρατήσουν τον Χιλιανό στο ρόστερ τους αλλά ο ατζέντης του και ο ίδιος ο Βινταλ δείχνουν ότι θέλουν να ξαναδουλεψουν για τον Αντόνιο Κόντε αυτή την φορά στην Ίντερ.

Η πρόταση των «νερατζούρι» είναι 12 εκ. ευρώ, την στιγμή που η Μπαρτσελόνα δεν λέει να πέσει κάτω από τα 20 εκ. ευρώ. Η διαφορά είναι μεγάλη και αν προσθέσει κανείς και το όλο σκηνικό η μετακίνηση του φαντάζει δύσκολη. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Μπέπε Μαρόττα και ο ατζέντης του Βιντάλ, Φερνάντο Φελίτσεβιτς, θεωρούν πως το ντιλ μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες και ο Χιλιανός να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την φανέλα των νερατζούρι στις 19 Ιανουαρίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λετσε.

Τίποτα δεν μοιάζει να «ξενερώνει» την Ίντερ, ούτε καν το ότι ο παίκτης είναι πιθανόν να παίξει και στο τοπικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ. Ο Αντόνιο Κόντε πιστεύει πολύ στην προσθήκη του Βιντάλ και θα περιμένει ακόμη και αν χρειαστεί να αναμείνει έως την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Από κει και πέρα συνεχίζονται οι επαφές με την Τότεναμ για μία πιθανή προσθήκη του Έριξεν από τον Ιανουάριο αλλά οι απαιτήσεις των Λονδρέζων είναι ιδιαίτερα υψηλές για παίκτη που θα μείνει ελεύθερος σε 6 μήνες, 22-25 εκ. ευρώ. Ο Μπεπε Μαρόττα θεωρεί ότι ο Δανός είναι ένα σχέδιο για το μέλλον δεν είναι απλά μια προσθήκη και θα ήθελε να γίνει το καλοκαίρι όπου θα συνεχίσει και την γνωστή συνταγή που χρησιμοποιούσε στην Γιουβέντους, με παίκτες που έρχονται ως ελεύθεροι. Βέβαια η διαφορά στην συγκεκριμένη μεταγραφή είναι ότι για τον παίκτη πλην της Γιουβέντους, ενδιαφερονται και οι Παρι Σεν Ζερμεν και Ρεαλ Μαδρίτης. Στην Δανία το έχουν σίγουρο ότι ο παίκτης έχει κλείσει στην Ίντερ, αλλά όσο δεν υπάρχει υπογραφή του όλα είναι ανοικτά.

Τέλος, οι «νερατζούρι» συνεχίζουν και τις συζητήσεις για Μάρκος Αλόνσο, Ακούνια, Ζιρού και Νταρμιαν, αλλά και τις πιθανές πωλήσεις με τους Γκαμπριελ Μπαρμπόσα και Ματέο Πολιτάνο να είναι ψηλά στην λίστα των αποχωρήσεων. Αλλά αυτό που ενδιαφέρει κυρίως την Ίντερ είναι η απόκτηση του Αρτούρο Βιντάλ.

πηγή: Serie A Greek Supporters

Διαβάστε επίσης

Back to top button