ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τρίο Μπελκάντο: Υπήρχαν πιέσεις να αγωνιστεί η Λαμία στις 31/12

Η σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς και η πόλη γενικά, σε μερικούς δεν λέει τίποτα μπροστά στα συμφέροντα.

Η σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς και η πόλη γενικά, σε μερικούς δεν λέει τίποτα μπροστά στα συμφέροντα.

Μία ακόμη αποκάλυψη είχε το χθεσινό Τρίο Μπελκάντο, στο Ράδιο Λαμία.

Ως γνωστόν, η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Λαμία αναβλήθηκε λόγω των 9 κρουσμάτων της φθιωτικής ομάδας.

Αναβολή είχαμε και στον αγώνα της Τετάρτης, όπου η Λαμία κανονικά θα αντιμετώπιζε την ΑΕΛ στην εξ΄αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής. Ο λόγος γνωστός και για αυτή την αναβολή.

Αυτό που δεν ξέρατε μέχρι να σας το αποκαλύψει χθες το «Τρίο» είναι πως υπήρχαν πιέσεις προς την ομάδα της Λαμίας, να κατεβεί στο γήπεδο στις 31/12 και να παίξει το ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο αναβλήθηκε.

Προφανώς, αυτοί που επέμεναν σκέφτηκαν πως θα ήταν μία καλή ευκαιρία να κατεβεί η ομάδα της Λαμίας να παίξει μετά από τόσο κρούσματα κορωνοϊού που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ένα παιχνίδι στην Αθήνα, χωρίς κανείς του να σκεφτεί τις συνέπειες.

Η διοργανώτρια αρχή λοιπόν, βρήκε ένα κενό σε εκείνη την ημερομηνία και πίεσε χωρίς δισταγμό τον ΠΑΣ Λαμία να αγωνιστεί. Ευτυχώς για όλους μας, κάποια πράγματα λειτουργούν στην Ελλάδα με διαφορετικό σκεπτικό…

Διαβάστε επίσης

Back to top button