ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία στο Football Manager 2021! (φωτογραφίες+στατιστικά)

Αγωνιστική επικαιρότητα δεν έχουμε για τον ΠΑΣ Λαμία, όμως δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και φέτος άρθρα-αφιερώματα από το νέο Football Manager 2021, με πρωταγωνιστή τον «κυανόλευκο» σύλλογο.

Αγωνιστική επικαιρότητα δεν έχουμε για τον ΠΑΣ Λαμία, όμως δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και φέτος άρθρα-αφιερώματα από το νέο Football Manager 2021, με πρωταγωνιστή τον «κυανόλευκο» σύλλογο.

Το 2021 έρχεται αλλά το Football Manager 2021 ήρθε!

Και εμείς στο LamiaSports ως γνωστοί «καμμένοι» με το συγκεκριμένο παιχνίδι-προσομοιωτή προπονητικής ετοιμάσαμε και φέτος ένα άρθρο-παρουσίαση του ΠΑΣ Λαμία μέσα από το FM 2021.

Θα δούμε την αρχική σελίδα της Λαμίας στο FM, θα δούμε το ρόστερ, τους στόχους, τα οικονομικά της ομάδας όταν ξεκινάς ένα νέο save-πρωτάθλημα αναλαμβάνοντας τους «κυανόλευκους» ενώ θα τσεκάρουμε και τους τρεις ποδοσφαιριστές με τη μεγαλύτερη αξία μέσα στο game.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Αυτός είναι ο ΠΑΣ Λαμία στο Football Manager 2021:

Η φωτογραφία που βλέπετε πιο κάτω είναι η αρχική σελίδα, όταν παίρνεις τα ηνία του ΠΑΣ Λαμία. Δεξιά σας δείχνει το πρόγραμμα των φιλικών, από κάτω τα οικονομικά με μία γρήγορη ματιά, τέρμα αριστερά είναι όλες οι συντομεύσεις για το παιχνίδι, ενώ κάτω αριστερά είναι η βαθμολογία του πρωταθλήματος. Μπορείτε να βάλετε στην αρχική ότι πληροφορία θέλετε να έχει για την ομάδα.

Πιο κάτω, βλέπουμε τις βασικές πληροφορίες για την ομάδα. Στο κέντρο βλέπετε την ιστορία του ΠΑΣ Λαμία στα πρωταθλήματα που έχει λάβει μέρος. Λίγο πιο πάνω, δείχνει το έτος ίδρυσης, το επαγγελματικό καθεστώς της ομάδας, την φήμη της και την κατάσταση των οικονομικών της. Οι περισσότερες ομάδες της SL1 έχουν «ικανοποιητικά» οικονομικά.

Από κάτω βλέπετε τους υπεύθυνους της ομάδας, με τον προπονητή, τον αρχηγό, τον υπαρχηγό, τον αναντικατάστατο ποδοσφαιριστή και τον σπουδαίο ταλέντο.

Ακριβώς κάτω από τους υπεύθυνους είναι οι τρεις εμφανίσεις της ομάδας, η εντός έδρας, εκτός έδρας και η τρίτη εμφάνιση.

Τέλος, κάτω από τις φανέλες θα δείτε το γήπεδο το οποίο αγωνίζεται ο ΠΑΣ, το «Αθανάσιος Διάκος» και τις πληροφορίες του.

Πατώντας την συντόμευση «ομάδα» θα οδηγηθείτε εδώ όπου μπορείτε να δείτε το ρόστερ αυτή τη στιγμή του συλλόγου, με γενικές πληροφορίες των ποδοσφαιριστών. Μπορείτε να επιλέξετε στη λίστα να εμφανίζονται πρώτα οι τερματοφύλακες, οι αμυντικοί, οι μέσοι και επιθετικοί ή μπορείτε βάση αξίας να εμφανίζονται οι παίκτες σας.

Συνεχίζουμε και πάμε στις τακτικές. Όπως βλέπετε, επιλεγμένη για τον ΠΑΣ Λαμία είναι το 4-2-3-1, το οποίο εννοείται αν θέλετε το αλλάζετε με όποια άλλη τακτική επιθυμείτε.

Στην αναφορά ομάδας, θα δείτε την αναφορά του βοηθού προπονητή σας, όπου σας δίνει μία πρώτη εικόνα του ρόστερ. Μπορείτε να δείτε την επισκόπηση (η παρακάτω φωτογραφία), την έκθεση του αναλυτή σας, το βάθος του ρόστερ αλλά και τις αναλύσεις των αγώνων σας και την ανάλυση του εκάστοτε αντιπάλου.

Όπως βλέπετε πιο κάτω, ο βοηθός έχει επιλέξει στο 4-2-3-1, τον Θεοδωρόπουλο στο τέρμα, τον Σκόνδρα δεξιά, τον Σαραμαντά αριστερά και τον Αντέτζο με τον Βύντρα στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ, Μπουλούλης και Βασιλακάκης, ενώ δεξιά έβαλε τον Καραμάνο, αριστερά τον Ντέλετιτς και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπατσάνα Αραμπούλι, τον Νίκο Τσούκαλο.

Σε κάθε ποδοσφαιριστή από κάτω βλέπετε ορισμένα αστεράκια, τα οποία επί της ουσίας δείχνουν το πόσο καλά γνωρίζει τη θέση αυτή ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής.

Συνεχίζουμε και πάμε στο προσωπικό του συλλόγου. Αρχικά βλέπετε το τεχνικό επιτελείο. Όταν ξεκινάει καινούργιο save, ο ΠΑΣ Λαμία έχει έλλειψη από επικεφαλή αναλυτή απόδοσης, αναλυτές απόδοσης και έναν γυμναστή.

Στο επιτελείο προσλήψεων αυτή τη στιγμή η Λαμία δεν διαθέτει κανένων. Δηλαδή, δεν έχει τεχνικό διευθυντή, σκάουτερ, επικεφαλή σκάουτερ, υπεύθυνο δανεισμών, αναλυτή μεταγραφών και υπεύθυνο προσωπικού.

Τρίτο και τελευταίο, είναι το ιατρικό επιτελείο. Η Λαμία έχει έλλειψη από επικεφαλή επιστημονικό συνεργάτη και επιστημονικό συνεργάτη.

Προχωράμε και φτάνουμε στα οικονομικά. Όταν στο κάτω-κάτω μέρος βλέπετε πράσινο χρώμα… τότε κάτι κάνετε καλά! Αν αυτό κοκκινίσει, τότε υπάρχει θέμα. Και το θέμα είναι με το γνωστό Financial Fair Play, το οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στο FM2021.

Η Λαμία ξεκινάει το πρωτάθλημα στο Football Manager 2021 με μπάτζετ μεταγραφών 0€, ενώ μπάτζετ μισθοδοσίας 1.690.590€.

Το «Συνολικό Υπόλοιπο» των ταμείων είναι 103χιλ€, ενώ δεν υπάρχουν ούτε καθαρά χρέη ούτε χρέη μεταγραφών.

Ολοκληρώνουμε σιγά σιγά την παρουσίασή μας και φτάσαμε στο «βάθος ρόστερ». Όπως βλέπετε και πιο κάτω η Λαμία διαθέτει τουλάχιστον από 4 παίκτες σε κάθε θέση, παρόλο αυτά δεν είναι όλοι ικανοί να αγωνιστούν ως βασικοί τουλάχιστον στις θέσεις αυτές.

Στο τέρμα, έχουμε τριάδα Θεοδωρόπουλο, Επασί και Κατσικά, ενώ ως σέντερ μπακ έχουμε τέσσερις που μπορούν να αγωνιστούν με πρώτους και «καλύτερους» Βύντρα και Aντέτζο, ενώ δεξιά έχουμε άλλους πέντε που μπορούν να παίξουν με καλύτερο τον Σκόνδρα.

Αριστερά, υπάρχει έλλειψη καθώς είναι μόλις δύο αυτοί που μπορούν να αγωνιστούν με τον Σαραμαντά να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Στο κέντρο, έχουμε τέσσερις ποδοσφαιριστές με τους Μπεχαράνο και Βασιλακάκη να έχουν τα περισσότερα αστέρια. Στα άκρα έχουμε πεντάδα με τον Ντέλετιτς και τον Καραμάνο να είναι οι θεωρητικά καλύτεροι.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή, έχουμε πεντάδα ξανά με τον Βασιλακάκη να έχει τρία αστέρια και τον Καραμάνο δυόμιση.

Στην επίθεση τέλος, έχουμε πεντάδα με τον Αραμπούλι να είναι με τρισίμη αστέρια και τον Καραμάνο με τρία.

Τέλος, θα δούμε την τριάδα ποδοσφαιριστών της Λαμίας με τη μεγαλύτερη αξία στο FM 2021.

Ξεκινάμε με τον Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος έχει αξία 725χιλ€, είναι δανεικός από την ΑΕΚ και το συμβόλαιό του πληρώνεται από την ομάδα της Αθήνας.

Δεύτερος είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος είναι και ένα από τα «αστέρια» της ομάδας με συνολικά 4 στα 5 αστέρια και αξία 525χιλ€.

Τρίτος και τελευταίος, ο Λάζαρ Ρόμανιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ, αν και έχει μόλις τρία αστέρια στην τωρινή ικανότητα έχει 4 στα 5 στην μελλοντική, κάτι που σημαίνει πως όσο περνάει ο χρόνο του παιχνιδιού τα στατιστικά του θα ανεβαίνουν αρκετά και ικανοποιητικά. Ο Ρόμανιτς έχει αξία 475χιλ€.

Διαβάστε επίσης

Back to top button