Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σενάριο από Πολωνία για ΑΕΚ και Σεμπάστιαν Σιμάνσκι!

Πολωνός δημοσιογράφος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Σεμπάστιαν Σιμάνσκι να απασχολήσει την AEΚ. #slgr #aekfc #SebastianSzymanski #slgrinterwetten #μεταγραφή #DynamoMoscow

Πολωνός δημοσιογράφος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Σεμπάστιαν Σιμάνσκι να απασχολήσει την Ένωση.

Το όνομα του Σεμπάστιαν Σιμάνσκι συνδέει με την ΑΕΚ ο γνωστός Πολωνός ρεπόρτερ, Πιότρ Κοζμίνσκι.

Ο 23χρονος Πολωνός μεσοεπιθετικός φεύγει από την Ντιναμό Μόσχας και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Προέρχεται από τη Λέγκια και είναι ένας παίκτης που αναδείχθηκε επί των ημερών του Ράντεκ Κουχάρσκι στην τεχνική διεύθυνση του συλλόγου. Μάλιστα ο Σιμάνσκι παραχωρήθηκε από τον Κουχάρσκι το καλοκαίρι του 2019 στην Ντιναμό Μόσχας έναντι 5,5 εκατ. ευρώ.

Ο Σιμάνσκι αποχωρεί από τη ρωσική ομάδα λόγω του πολέμου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Νταμιάν Σιμάνσκι και συγκεκριμένα τον Μάριους Πιεκάρσκι. Από την άλλη όμως μιλάμε για έναν παίκτη με πολύ μεγάλη χρηματιστηριακή αξία που θα μπορούσε να βρει προτάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

«13 εκατ; Γνώμη μου με λιγότερα χρήματα. Και δεν θα με εκπλήξει αν ο παίκτης πάει στην ΑΕΚ», ανέφερε ο Κοζμίνσκι στο twitter και συμπλήρωσε πως «ας περιμένουμε, κατά τη γνώμη μου δεν θα κάνει μεταγραφή τόσο μεγάλου ποσού και όχι απαραίτητα σε “ουάου” κλαμπ της Ευρώπης».

Τη φετινή σεζόν ο Σιμάνσκι είχε 32 συμμετοχές με έξι γκολ και εννιά ασίστ με την Ντιναμό Μόσχας. Είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας μετρώντας 13 συμμετοχές και ένα γκολ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button