Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Σενάριο για Μούσα και διάψευση

Στον ΠΑΣ Γιάννινα λένε πως δεν ασχολούνται με τον Μούσα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα λένε πως δεν ασχολούνται με τον Μούσα

Μία φημολογία από το πουθενά αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνιστές τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ολλανδό χαφ Χιλάλ Μπεν Μούσα.

Η πραγματικότητα είναι πως ο 29χρονος κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι προτάθηκε στους Ηπειρώτες, όπως και πολλοί ακόμα παίκτες. Αυτό από μόνο του δεν συνιστά είδηση φυσικά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέλεξε να πάει σε πιο φθηνές λύσεις. Ούτε αυτό είναι είδηση. Ο παίκτης ξέμεινε, ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει νέο ποδοσφαιρικό σταθμό και ενδεχομένως τα όσα ακούγονται τελευταία να έχουν να κάνουν και με τα παιχνίδια που παίζει ο εκπρόσωπός του.

Από εκεί και πέρα, οι «κυανόλευκοι» ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει θέμα. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πως δεν πάνε πολλές μέρες από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Σε εκείνη έλεγε πως οι μεταγραφές τελείωσαν και άλλη δεν θα γίνει. Να αυτοδιαψευστεί τόσο γρήγορα; Πάντως ακόμα και σε διάφορες προτάσεις που γίνονται γενικά στους διοικούντες, η απάντηση είναι σταθερά η ίδια. «Κλείσαμε, δεν θα πάρουμε άλλον». Για να το λένε, κάτι παραπάνω θα ξέρουν…

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button