ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Στενεύουν τα όρια…» δεν έχει περιθώρια η Λαμία! (matchday)

Με την ΑΕΛ να παίρνει βαθμό από τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης να συνεχίζουν με νίκες, η σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη έχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τους «κυανόλευκους».

Με την ΑΕΛ να παίρνει βαθμό από τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης να συνεχίζουν με νίκες, η σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη έχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τους «κυανόλευκους».

Τη νίκη και μόνο αυτή θα επιδιώξει να πάρει σήμερα στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Άρη στο «Αθανάσιος Διάκος».

«Χτυπημένη» ξανά από τον κορωνοϊό, καθώς βρέθηκε ένα ακόμη θετικό δείγμα, η Λαμία με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της για πρώτη φορά, θέλει τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας και βασικός, είναι να «πάρει μπρος» επιτέλους και να ξεκινήσει την «αντεπίθεσή» της. Να ανεβεί ψυχολικά και να δείξει ότι αξίζει τελικά να βρίσκεται στην SuperLeague 1.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Η πρώτη αποστολή για το 2021 βγήκε χθες το βράδυ για τη Λαμία με τον Γρηγορίου να μετράει και απώλειες και αλλά και ορισμένες καινούργες προσθήκες.

Όταν λέμε προσθήκες εννοούμε φυσικά τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο Φάνης Τζανδάρης, ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο Έλμαρ Μπιάρνασον και ο Ταϊρόν είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας αλλά και στη διάθεση του προπονητή τους.

Από την άλλη, εκτός είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο Μάρκ Ασίγκμπα, ο Πατρίκ Μπάχανακ, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο Νίκος Τσούκαλος, ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ο Γιώργος Σαραμαντάς (τιμωρημένος) αλλά και ο Λουκάς Βύντρα.

Επί της ουσίας, ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα θα αγωνιστεί χωρίς καθαρό αριστερό μπακ, μιας και λείπουν και οι δύο αριστεροί οπισθοφύλακές του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός είναι ακόμη ο Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος ακόμη δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό που είχε από τον Νοέμβριο, πράγμα για το οποίο κακώς δεν έχει υπάρξει και ενημέρωση από την ΠΑΕ, για τον λόγο που ο ποδοσφαιριστής είναι τόσο καιρό εκτός από τη στιγμή που είχει γίνει γνωστό πως αντιμετωπίζει θλάση.

Πάμε τώρα όμως να δούμε πιο αναλυτικά την αποστολή της ομάδας:

Τερματοφύλακες: 1. Epassy Devis – 99. Κατσίκας Παναγιώτης

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 20. Ζιούλης Άγγελος – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 37. Βλάχος Βαλεντίνος

Μέσοι: 6. Τζανδάρης Θεοφάνης – 8. Guga – 10. Tyronne  – 16. Bejarano Danny – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος – 26. Bjarnason Elmar

Επιθετικοί: 11. Καραμάνος Αναστάσιος – 18. Romanic Lazar – 19. Arabuli Bachana – 70. Deletic Milos – 77. Κωστίκας Βασίλειος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

Με την προπόνηση, που έγινε χθεςτο πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή του Άρη:

Boucher, Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Emanuel Sakic (τιμωρημένος) και Ergys Kace (προέρχεται από τραυματισμό).

Διαβάστε επίσης

Back to top button