Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Φιλική νίκη για το Ρεγγίνι κόντρα στην ΑΕ Καλυβίων!

Την περασμένη Παρασκευή (27/8) η ομάδα του Ρεγγινίου αγωνίστηκε στο Νέο Κρίκελλο με αντίπαλο την ΑΕ Καλυβίων, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΑΕ_Καλυβίων #Ρεγγίνι #προετοιμασία #φιλικό

Το περασμένο Σάββατο (28/8) η ομάδα του Ρεγγινίου αγωνίστηκε στο Νέο Κρίκελλο με αντίπαλο την ΑΕ Καλυβίων, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΑΕ_Καλυβίων #Ρεγγίνι #προετοιμασία #φιλικό

Τα φιλικά έχουν ήδη ξεκινήσει για τις ομάδες της ΕΠΣ Φθιώτιδας και κυρίως για τους συλλόγους της Α΄κατηγορίας.

Την περασμένη Παρασκευή (27/8) στο γήπεδο του Κρικέλλου, η ΑΕ Καλυβίων η οποία θα έχει ως έδρα φέτος το γήπεδο καθώς το δικό της ακόμη είναι ακατάλληλο για χρήση, υποδέχθηκε την ομάδα του Ρεγγινίου.

Το Ρεγγίνι με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε τη νίκη με σκορ 0-2, παίρνοντας έτσι και την πρώτη του νίκη στα φετινά φιλικά. Στο πρώτο του παιχνίδι, είχε ηττηθεί με 4-0 σκορ από τον Ολυμπιακό Λαμίας, όμως σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του ο σύλλογος της Α΄Φθιώτιδας και αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση του Ρεγγινίου:

Τον δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας με την ομάδα των Καλυβίων εν όψει του πρωταθλήματος, στο γήπεδο του Ν. Κρικέλου έδωσε χθες 27/8 η ομάδα μας. Το Ρεγγίνι πήρε την νίκη με σκορ 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο αφού έχασε και ένα πέναλτι. Σαφώς βελτιωμένη αγωνιστικά σε σχέση με τον πρώτο φιλικό αγώνα με την ομάδα του Ολυμπιακού Λαμίας, όπου έπαιξε με αρκετές ελλείψεις και δέχτηκε την ήττα με σκορ 4-0.

Διαβάστε επίσης

Back to top button