Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η λύση του MLS για τον Ουί Τζο και οι κρούσεις για Μπακαμπού

Ο Κορεάτης διεθνής φορ έχει παίξει ήδη σε 2 ομάδες φέτος αλλά το δεδομένο αμερικάνικο ενδιαφέρον ενδεχομένως να δώσει λύση στο ανοιχτό μέτωπό του. #slgr #olympiacosfc #Bakambu #Ui_Jo #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο Κορεάτης διεθνής φορ έχει παίξει ήδη σε 2 ομάδες φέτος αλλά το δεδομένο αμερικάνικο ενδιαφέρον ενδεχομένως να δώσει λύση στο ανοιχτό μέτωπό του.

Ουί Τζο και Μπακαμπού. Δύο επιθετικοί με τελείως διαφορετική πορεία και προσφορά στον Ολυμπιακό. Ο Ουί Τζο δεν έχει σκοράρει καν με τη φανέλα των Πειραιωτών ενώ ο Γαλλοκονγκολέζος φορ είναι πρώτος σκόρερ τους στο Πρωτάθλημα με 6 γκολ.

Παρόλα αυτά και για τους δύο υπάρχει… παραθυράκι μεταγραφής. Για τον μεν Μπακαμπού υπάρχουν κρούσεις από Γαλλία και Ιταλία αλλά για να αποχωρήσει θα πρέπει να καλυφθεί ανάλογα ο Ολυμπιακός. Βέβαια για να το θέσουμε σε πιο σωστή βάση σε αυτή τη φάση το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει ο Ουί Τζο και όχι ο Μπακαμπού.

Για τον διεθνή Κορεάτη υπάρχει το MLS. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχουν ομάδες από την Αμερική που ενδιαφέρονται για εκείνον και φυσικά εκεί μπορεί να πάει να παίξει αν και ήδη έχει αγωνιστεί με 2 ομάδες στην Ευρώπη, τη Μπορντό και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της FIFA η μεταγραφική περίοδος σε ΗΠΑ και Καναδά θα είναι από το διάστημα από τις 31 Γενάρη έως και 24 Απριλίου. Άρα σε αυτήν την περίπτωση μπορεί η περίπτωση του Ουί Τζο να… τραβήξει και μετά τα τέλη Γενάρη.

Ο 31χρονος Σεντρίκ Μπακαμπού έχει 13 ματς με τον Ολυμπιακό με 6 γκολ και 1 ασίστ. Ο Ουί Τζο έχει 1 ασίστ και κανένα γκολ με τον Ολυμπιακό σε 11 αγώνες.

Να θυμίσουμε βέβαια πως από τους υπάρχοντες φορ δεδομένα θα είναι εκτός ομάδας για τη συνέχεια ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Μένει να φανεί εάν θα ακολουθήσει τον δρόμο του και άλλος ένας από τους άλλους στράικερ του συλλόγου.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button