Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

«Νίκη ελπίδας, απεναντι σε ΚΣ Γέφυρας και απρόβλεπτες ατυχίες»

To Esperos Lamias BC Fan Club, αναλύει τη χθεσινή νίκη του Έσπερου Λαμίας επί του ΚΣ Γέφυρας.

«ΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑΣ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ Κ.Σ.ΓΕΦΥΡΑΣ και ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΑΤΥΧΙΕΣ»

Την Κυριακή 03-03-2019, διεξήχθη στο  κλειστό Χαλκιοπούλειο  Λαμίας, ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ –  ΚΣ ΓΕΦΥΡΑ Θεσσαλονίκης.

Το σκορ ανά δεκάλεπτο ήταν,(20-15),(33-27),(54-39),και τελικό (67-60).

Η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, Αγωνίζεται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Είμαστε συνειδητοποιημένοι, για την δυσκολία του αγωνιστικού μαραθωνίου του πρωταθλήματος, ώστε να φθάσουμε στον στόχο της καθιέρωσής μας.

Όμως οφείλουμε να ενημερώσουμε τους υγιείς φιλάθλους, ότι το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο. Όχι γιατί δεν προσπαθούν τα μέγιστα παίκτες και τεχνικό επιτελείο, αλλά γιατί οι συνεχιζόμενοι απρόβλεπτοι τραυματισμοί αθλητών μας, μικραίνουν επικίνδυνα το ρόστερ  και στην ομάδα μας χρειάζονται ΟΛΟΙ να είναι υγιείς.

Ήταν αναγκαία η εκτενής ενημερωτική εισαγωγή, για να θεωρήσουμε  ότι στο παιχνίδι της Κυριακής  απέναντι στην εξαιρετική ομάδα της  ΚΣ Γέφυρα Θεσσαλονίκης, παρόλο την συνεχόμενη πίεση για τα αποτελέσματα, παρόλο την ατυχία των τραυματισμών, τίποτα δεν ήταν ικανό να κάμψει το ηθικό, την συγκέντρωση στο  αγωνιστικό πλάνο και το ψυχικό σθένος της ομάδας, ώστε να φθάσουμε  στην σπουδαία νίκη.

Το παιχνίδι κρίθηκε κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο όπου η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και έλεγχο των ριμπάουντ, έκτισε  την διαφορά που μας επέτρεψε να φθάσουμε στην νίκη, παίρνοντας ταυτόχρονα και την διαφορά των πόντων ,που ίσως αποδειχθεί πολύτιμη, στο τέλος του πρωταθλήματος.

Ήταν μία  νίκη  σημαντικής ψυχολογικής ώθησης, σε κρίσιμη στιγμή του αγωνιστικού μαραθωνίου του πρωταθλήματος ,η οποία επετεύχθη και με  την σταθερή παρουσία  και ενίσχυση από τους ανιδιοτελής ακολουθητές φιλάθλους μας.

Καλή μας συνέχεια.

Λαμία  4 – 3 – 2019

Esperos lamias bc fan club

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button