Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιμένει για τον Τικίνιο ο Ολυμπιακός

Ο Τικίνιο Σοάρες φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας του Πέδρο Μαρτίνς, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Γκιμαράες. Εκεί, ο Τικίνιο είχε σημειώσει 20 γκολ σε 38 συμμετοχές.

Η Πόρτο δε φαίνεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Οι «Δράκοι» του Οπόρτο είχαν απορρίψει τον περασμένο Ιανουάριο, πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη σε κινεζική ομάδα, δείγμα των υψηλών απαιτήσεων που έχουν για την πώλησή του.

Παράλληλα, ο Μαρτίνς εξετάζει και άλλες επιλογές για την κορυφή της επίθεσης των «ερυθρολεύκων», ενώ παράλληλα συνεχίζει να προσθέτει ονόματα στη μετεγγραφική του λίστα, εν όψει καλοκαιριού. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μετά το τέλος της σεζόν και αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το μέλλον των παικτών του «ερυθρόλευκου» ρόστερ, αλλά και των δανεικών της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button