Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατρόμητος-Λεβαδειακός: Για την επιστροφή στις νίκες οι γηπεδούχοι, με νέα «αύρα» οι φιλοξενούμενοι

Ατρόμητος και Λεβαδειακός τίθενται αντιμέτωποι σήμερα στις 18:00 στο Περιστέρι (Novasports Prime) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. #stoiximan_slgr #atromitosfc #levadeiakosfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ατρόμητος και Λεβαδειακός τίθενται αντιμέτωποι σήμερα στις 18:00 στο Περιστέρι (Novasports Prime) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. #stoiximan_slgr #atromitosfc #levadeiakosfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Χωρίς νίκη εκτός έδρας σε επίπεδο Stoiximan Super League είναι ο Λεβαδειακός απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος έχει καταφέρει να επικρατήσει στα εννέα από τα έντεκα παιχνίδια του, ενώ υπάρχουν και δύο ισοπαλίες.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία στις 15 Οκτωβρίου 2005 και ο  Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Σκαρμούτσου στο 16ο λεπτό.

Ακολούθησαν ακόμη δύο νίκες για την ομάδα του Περιστερίου, το 2007-08 (2-1) και το 2009-10 (3-0). Η πρώτη ισοπαλία τους έγινε στις 20 Νοεμβρίου 2011 με 1-1 (8’ Μήτρογλου – 60’ Λισγάρας) και την επόμενη σεζόν έμεινα στο 0-0.

Από τότε υπάρχουν έξι αναμετρήσεις, στις οποίες ο Ατρόμητος έχει ισάριθμες νίκες, ενώ είχε δημιουργήσει ένα σερί με οκτώ ματς εντός και εκτός έδρας που δεν είχε ήττα από τον Λεβαδειακό (6 νίκες – 2 ισοπαλίες) το οποίο έσπασε στην αναμέτρηση του Α’ Γύρου, όπου ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την σεζόν 1962-63, όταν ήταν στον ίδιο όμιλο της νεοσύστατης Β’ Εθνικής και ο Ατρόμητος είχε καταφέρει να επικρατήσει και στα δύο μεταξύ τους παιχνιδια.

Οι πέντε από τις εννέα νίκες του Ατρομήτου επί του Λεβαδειακού είναι με σκορ 1-0, το οποίο είναι το δημοφιλέστερο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ υπάρχει και το 3-0 με δύο εμφανίσεις. Μόνο σε μια από τις αναμετρήσεις τους δεν είχε σημειωθεί γκολ, το 2012-13.

11 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 16-2

Πιθανές ενδεκάδες:
Aτρόμητος ( Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης-Κεσχρίντα, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Φριντζόνσον- Κουέν, Έρλινγκμαργκ, Αγκιμπού Καμαρά- Ρομπάιγ, Οικονομίδης, Κιάρτανσον

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Στογιάνοβιτς- Κωνσταντινίδης, Χάμοντ, Βινίσιους, Βήχος- Νίκας, Συμελίδης- Λούα Λούα, Νταμπό, Τσάμπρας-Παζ

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)
Boηθοί: Μεϊντάνας (Αχαϊας)/ Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας)
4ος διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Διαβάστε επίσης

Back to top button