Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συμμετείχαν σε εθελοντική αιμοδοσία οι Fentagin

Η κοινωνική δράση των οργανωμένων φίλων του Ατρομήτου συνεχίζεται, καθώς την Μ. Δευτέρα πραγματοποίηθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Περιστεριού.

Ακόμα μια πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς από τους Fentagin, οι οποίοι συμετείχαν ενεργά στην θελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου με την υποστηριξη των κινητων μοναδων αιμοληψιας των Νοσοκομείων «Λαϊκό» και «Θριάσιο».

Στην ενημέρωση στη σελίδα τους, οι Fentagin αναφέρουν: «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Περιστεριου η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου με την υποστηριξη των κινητων μοναδων αιμοληψιας των Νοσοκομείων “Λαϊκό” και “Θριάσιο”.

Πάρα τις δυσκολίες των ημερών, τις απαγορεύσεις και τις υποχρεώσεις όλων μας, 40 περίπου μέλη του συνδέσμου κατάφεραν και έδωσαν δυναμικό παρών μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο που συμμετείχεΟι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες, ο κόσμος φοβάται να δώσει αίμα, όπως μας ενημέρωσαν οι νοσηλευτές/τριες, και οι φιάλες στα νοσοκομεία δεν επαρκούν. Επειδή η ανάγκη για αίμα είναι επιτακτική, ενημερωνόμαστε και συμμετέχουμε στις έκτακτες αιμοδοσίες. Γινόμαστε εθελοντές.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button