FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πάρτι παραμονής με Πίτι και Όμο!

Ο ΠΑΣ Λαμία είναι εδώ, ο ΠΑΣ Λαμία θα είναι και του χρόνου στη SuperLeague!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πίτι, ο ΠΑΣ Λαμία κέρδισε με 2-1 σκορ τον ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε στους 29 βαθμούς και σε συνδυασμό με το 0-0 της Κέρκυρας με την ΑΕΚ, η ομάδα της Φθιώτιδας πανηγύρισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε ο Πίτι με απίστευτο γκολ, ενώ το 2-0 έκανε το Όμο με προβολή. Ο Χαλκιαδάκης με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1.

Το ματς:

Μόλις στο 2΄ο Σουλεϊμάν Όμο δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Διαμαντόπουλου. Λίγα λεπτά αργότερα ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των Ιωαννίνων αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Βελλίδη.

Στο 10΄ο Μπουλούλης πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια, πέρασε δύο άτομα, δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Εννέα λεπτά αργότερα, σέντρα του Παντελιάδη από τα αριστερά ο Όμο δεν μπορεί να πάρει την κεφαλιά.

Στο 22΄σέντρα σουτ του Πίτι από τα αριστερά, παραλίγο να ξαφνιάσει τον Βελλίδη ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. Άψογος ήταν σήμερα ο Κώστας Μπουλούλης, ο οποίος στο 25΄διένυσε με την μπάλα στα πόδια περίπου μισό γήπεδο, αλλά η πάσα του δεν βρήκε κανέναν.

Ο Κόντε στο 31΄απείλησε με ένα δυνατό πλασέ εκτός περιοχής, αλλά βρήκε τον Παπαδόπουλο σε ετοιμότητα. Στο 34΄ο Καρανίκας από τα αριστερά έκανε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα βρήκε στα σώματα και πέρασε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Ο Νικολιάς στο 38΄έκανε την παράλληλη σέντρα από από τα αριστερά, με τον Παπαδόπουλο να βλέπει την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του και να περνά άουτ. Στο 45΄ο Πίτι έκανε το απίστευτο. Αφού άδειασε τον Τζημόπουλο, έκανε το δυνατό σουτ και αφού η μπάλα χτύπησε το κάθετο δοκάρι του Βελλίδη, κατέληξε στα δίχτυα, ξεσηκώνοντας όλο το ΔΑΚ Λαμίας, κάνοντας το 1-0.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου…

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία των Ιωαννίνων, όπου ο Τζημόπουλος έκανε το σουτ μετά από κόρνερ του Καρανίκα αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Τσούκαλος πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα από τον Λίλα και βγήκε τετ α τετ με τον Βελλίδη, αλλά το πλασέ του βγήκε άουτ.

Στο 50΄ο Κόντε έκανε την προσποίηση στον Πριντέτα, με τον Ουκρανό να γυρίζει το πόδι του και να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς χτύπησε σοβαρά. Στο 55΄ο Καρανίκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζημόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και πλάγια, ο Όμο έκανε την προβολή και έκανε έτσι το 2-0 για την ομάδα της Λαμίας, «σφραγίζοντας» τη νίκη και την παραμονή στην κατηγορία.

Στο 74΄ο Μιχαήλ πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καρανίκα, αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι άουτ. Τα Γιάννινα από το 70΄άρχισαν να πιέζουν, αλλά και πάλι την μεγάλη φάση την έχασε ο ΠΑΣ Λαμία. Ο Μπούτνικ ολομόναχος έκανε το σουτ με τον Βελλίδη να είναι εξουδετερωμένος αλλά η μπάλα βρήκε στον Μανθάτη και πέρασε κόρνερ.

Το 2-1 έγινε στο 76΄όταν ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έκανε το δυνατό ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής και μείωσε για τους φιλοξενούμενους. Στο 88΄ο Καρανίκας έκανε ένα σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος πετάχτηκε και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, το 2-1 παρέμεινε και η Λαμία πανηγύρισε μία τεράστια νίκη αλλά το πιο σημαντικό την παραμονή της στην κατηγορία. Η αρμάδα του Μπάμπη Τεννέ αποχαιρέτησε τον κόσμο της με νίκη και πάρτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Πριντέτα, Όμο, Μπουλούλης, Πίτι, Τσούκαλος, Βάντερσον, Παντελιάδης.

Στον πάγκο: Μελίσσας, Φράγκος, Παπαργυρίου, Λινάρδος, Ακόστα, Άντρονικ, Μπούτνικ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Νικολιάς, Σκόνδρας, Χέλκβιστ, Βιδάλ, Κόντε.

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Μπέριος, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης, Μανθάτης, Τσικάρσκι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button