FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρέπει να προσέχουν πολύ οι «κυανόλευκοι»

Μετά και από το τελευταίο παιχνίδι της SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία και κατά συνέπεια οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να είναι άκρως προσεκτικοί.

Στο χθεσινό παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Ατρόμητο, ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κομίνης θέλησε να γίνει πρωταγωνιστής του αγώνα, φυσικά με τα σφαλτσοσφυρίγματά του και με τις αποφάσεις του.

Εν τέλει παρά τις κακές αποφάσεις που πήρε, η Λαμία πήρε τη νίκη που αναζητούσε αλλά δυστυχώς δεν βγήκε αλώβητη.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες για τους «κυανόλευκους» σε παίκτες που ήδη έχουν μαζέψει αρκετές έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να χάσουν μερικά από τα επόμενα παιχνίδια.

Όπως διαβάσατε πρώτοι εδώ εχθές, ο ΠΑΣ θα πρέπει να αποχωριστεί τον Βάντερσον σε δύο παιχνίδι λόγω των 7 καρτών που έχει, ενώ εχθές έφτασε τις 4 ο Πλιάτσικας και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς.

Όμως, τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ για τη Λαμία. Ο Κομίνης κιτρίνησε άλλους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, τον Καραμάνο και τον Βασιλαντωνόπουλο. Για τον δεύτερο έχει αποφασιστεί πως θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Ξάνθη ενώ ο σέντερ φορ της ομάδας έχει 2 κίτρινες με την χθεσινή.

Αυτοί που κινδυνεύουν από κίτρινες κάρτες αυτή την στιγμή, είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος έχει 6 και ο Θανάσης Καραγκούνης ο οποίος έχει 3. Επίσης, από δύο κάρτες έχουν οι Ασίγκμπα, Τομάς, Μπερτόλιο, Αντέτζο και Σαράνοφ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button