ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Απίστευτη γκίνια για τον ΠΑΣ Λαμία…

Όπως με τον Βόλο έτσι και με την Κηφισιά ο ΠΑΣ Λαμία ισοφαρίζεται με ένα απίστευτο γκολ με αποτέλεσμα να μην φτάνει στην εκτός έδρας νίκη.

Όπως με τον Βόλο έτσι και με την Κηφισιά ο ΠΑΣ Λαμία ισοφαρίζεται με ένα απίστευτο γκολ με αποτέλεσμα να μην φτάνει στην εκτός έδρας νίκη.

Στο 1-1 έμεινε ο ΠΑΣ Λαμία στον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague.

Το ματς:

Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Τόσιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-1, όταν βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε αλλά ο Αναγνωστόπουλος εύκολα μπλόκαρε.

Ωραία πάσα του Σαντάνα στο 5΄με στόχο τον Λόνγκο, όμως ο Αναγνωστόπουλος κατάλαβε την πρόθεση των ποδοσφαιριστών της Λαμίας και βγήκε να μπλοκάρει.

Στο 9΄ο Παπασάββας μάρκαρε αντικανονικά τον Καρλίτος ο οποίος έφευγε στην αντεπίθεση ο αρχηγός της Κηφισιάς τον πέταξε κάτω με τον διαιτητή Κατσικογιάννη να δίνει φάουλ ΧΩΡΙΣ κίτρινη κάρτα όμως.

Τεράστια ευκαιρία για τη Λαμία στο 17΄όταν ο Τόσιτς εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο ίδιος από αμυντικό της Κηφισιάς, η εκτέλεση ήταν άψογη αλλά τράνταξε το δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.

Δεύτερο δολοφονικό τάκλιν (τον πάτησε στον αστράγαλο) του Παπασάββα αυτή τη φορά στον Σλίβκα, ο διαιτητής δίνει φάουλ, έδωσε κίτρινη κάρτα αλλά αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο και στην προηγούμενη φάση, ο αρχηγός της Κηφισιάς θα είχε αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Στο 32΄ λάθος πάσα του Σλίβκα, ο Ίλιεφ κέρδισε τη μπάλα έκανε μέτρα στον άξονα, δοκίμασε το πόδι του αλλά ευτυχώς η κατάληξη ήταν άουτ.

Μία ακόμη τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία στο 38΄, ο Καρλίτος έδωσε δεξιά στον Σλίβκα, αυτός έβγαλε τη σέντρα πάρε-βάλε στον Λόνγκο, αλλά ο Ιταλός για χιλιοστά δεν κατάφερε να κάνει την κεφαλιά και να ανοίξει το σκορ!

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0, ένα σκορ που αδικεί την ομάδα της Φθιώτιδας η οποία είχε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, όπως το δοκάρι του Τόσιτς αλλά και η ευκαιρία του Λόγνκο στο 38΄.

Στο 48΄η Κηφισιά πατά περιοχή με τον Οζέγκοβιτς, ο Παπαδόπουλος με αυτοθυσία πέφτει με τάκλιν και «κόβει» τον Σέρβο φορ πριν σκοράρει.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία στο 54΄όταν ο Λόνγκο βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Αναγνωστόπουλου, σούταρε αλλά ο Μασούρας με αυτοθυσία έπεσε και με τάκλιν έκοψε την προσπάθεια του Ιταλού.

Στο 57΄ο Μασούρας δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ.

Απαντά η Λαμία στο 58΄σέντρα του Τόσιτς από τα δεξιά, κεφαλιά του Σλίβκα από τα άκρα αριστερά με στόχο τον Καρλίτος, δεύτερη κεφαλιά του Ισπανού η μπάλα εύκολα στα χέρια του Αναγνωστόπουλου.

Στο 62′ σουτ του Οζέγκοβιτς από το πέναλτι, κόντρα στον Παπαδόπουλο και κόρνερ…

Έξω από την περιοχή και δεξιά το σουτ στην πρώτη φάση που έκανε ο Τεττέη μετά την είσοδο του στο παιχνίδι στο 67΄ενώ λίγο αργότερα σέντρα του Μπιφουμά, προβολή του Τεττέη στο πρώτο δοκάρι, αποκρούει ο Κοσέλεφ.

Στο 74΄ωραία σέντρα του Μούλα από τα δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Τσαπάν με το κεφάλι πήγε να διώξει στέλνοντας τη μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.

Δύο λεπτά μετά η Κηφισιά απειλεί με τον Οζέγκοβιτς να πατά περιοχή, απέφυγε ωραία τον Πάβλοβετς, σούταρε αλλά ο Κοσέλεφ έδιωξε εντυπωσιακά.

ΓΚΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ Λαμία στο 84΄ με τον Ακούνια να βρίσκεται στο πίσω δοκάρι και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση να γράφει το 0-1!!!

Απίστευτο γκολ στις καθυστερήσεις για την Κηφισιά με τον Λούμορ να σουτάρει από τα 30μέτρα και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι αρχικά και μετέπειτα στα δίχτυα του Κοσέλεφ για το 1-1.

Το σκορ παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα…

Οι αρχικές ενδεκάδες και οι αναπληρωματικοί:

Από τη μία ο Γιάννης Αναστασίου έχει επιλέξει τους: Αναγνωστόπουλος, Μασούρα, Βαφέα, Τσαπάν, Λούμορ, Ίλιεφ, Ιπαλίμπο, Παπασάββας, Μπιφουμά, Μπαρμπόσα, Οζέγκοβιτς

Αναπληρωματικοί: Κρίστινσον, Αντερέγκεν, Αντούνες, Γκόμπελιτς, Σπίνος, Τεττέι, Κωνσταντακόπουλος, Παρράς, Σμπώκος

Ενώ από την άλλη ο Λεωνίδας Βόκολος για τον ΠΑΣ Λαμία έχει επιλέξει: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλο, Παπαδόπουλο, Σιμόν, Σαντάνα, Τόσιτς, Λόνγκο, Νούνιες, Σλίβκα, Καρλίτος

Αναπληρωματικοί: Νάγκι, Πάβλοβετς, Στάνκο, Τσιλιανίδης, Μούλα, Ακούνια, Βασιλαντωνόπουλος, Γιαννούτσος

Διαβάστε επίσης

Back to top button