Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σάρι: «Έφυγε πολύ νωρίς από τη Νάπολι ο Ιγκουαΐν!»

Εξαιρετική συνεργασία είχε ο νυν προπονητής της Τσέλσι με τον Αργεντινό επιθετικό στην κοινή θητεία τους στη Νάπολι, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο πρώτος.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν αποτελούσε έναν παίκτη-κλειδί για τον Μαουρίτσιο Σάρι στη Νάπολι, είχαν μια αγαστή συνεργασία μεταξύ τους και αυτήν ακριβώς τη συνεργασία αναπόλησε ο Ιταλός προπονητής σε συνέντευξή του στην Corriere dello Sport.

Όπως δήλωσε ο κόουτς της Τσέλσι στο συγκεκριμένο Μέσο: «Ό,τι απάντηση και να δώσω θα θεωρηθεί λάθος και θα βάλουν λόγια στο στόμα μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αισθάνομαι ότι ο Γκονζάλο έφυγε από τη Νάπολι πολύ νωρίς. Αν είχε μείνει για ακόμα μία σεζόν, πιστεύω θα μπορούσαμε να ήμασταν σε κατάσταση να κερδίσουμε. Ο Γκονζάλο ήταν κομμάτι του φανταστικού μηχανισμού που δημιουργήσαμε, καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά».

«Ήταν τέλειος ο συγχρονισμός και θα μετανιώνουμε και οι δύο. Μου λείπει πάρα πολύ ο Γκονζάλο. Μου λείπει γιατί θα συνεχίσει να σκοράρει μέχρι τη μέρα που θα πεθάνει. Είναι μια μηχανή γκολ, ένα συστηματικό και αυτόματο τζακποτ».

Μέλι έσταξε για τον Αργεντινό επιθετικό της Μίλαν ο Μαουρίτσιο Σάρι, γεγονός που μάλλον θα κάνει τον -ντεφορμέ μέχρι τώρα- Άλβαρο Μοράτα να αισθάνεται κάπως… άβολα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button