Νέα από Ελλάδα

Κρούση σε ΠΑΟ για Κουρμπέλη η Τζένοα

Πρόταση στον Παναθηναϊκό ύψους 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, έκανε σύμφωνα με πληροφορίες η ιταλική Τζένοα. Το “τριφύλλι” έχει οικονομικά προβλήματα και…ξεπουλάει, ενώ ένας από τους παίκτες που έχει βγάλει στο σφυρί είναι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο Έλληνας αμυντικός προτάθηκε σε διάφορα σωματεία εκτός της Τζένοα, όπως στην Αταλάντα, τη Μπολόνια αλλά και τη Σαμπντόρια ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται και η γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τελικά η Τζένοα πείστηκε για την αξία του και δίνει 2 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης για να πάρει τον παίκτη.

Να σημειωθεί ότι οι “πράσινοι” έχουν ανοιχτές οδούς επικοινωνίας με την Τζένοα αφού τα δυο κλαμπ συνεργάστηκαν στην περίπτωση του Χίλιεμαρκ ενώ παράλληλα οι αθλητικοί διευθυντές τους γνωρίζονται και έχουν αμοιβαία εκτίμηση ο ένας για τον άλλο.

Έτσι ήταν λογικό, επόμενο και φυσιολογικό οι παίκτες προς πώληση του Παναθηναϊκού να προταθούν στο συγκεκριμένο ιταλικό κλαμπ.

Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα του Κουρμπέλη τρέχει αυτή τη στιγμή και εφόσον υπάρχει πρόταση 2 εκατ. το πιθανότερο είναι ο παίκτης να καταλήξει στην ιταλική ομάδα και μάλιστα άμεσα, ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button