ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Απουσίες, αλλαγές και οι επιλογές του Γρηγορίου!

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη πλησιάζει και το LamiaSports θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την πιθανή ενδεκάδα των «κυανόλευκων». #slgr #lamiafc #apollonfc #slgrinterwetten #ενδεκάδα

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη πλησιάζει και το LamiaSports θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την πιθανή ενδεκάδα των «κυανόλευκων». #slgr #lamiafc #apollonfc #slgrinterwetten #ενδεκάδα

Η πίκρα που άφησε στον ΠΑΣ Λαμία η «εντός» έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-3, πρέπει να γίνει πείσμα καθώς οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Γρηγορίου έχουν σήμερα μία νέα αποστολή και μάλιστα δύσκολη.

Σήμερα στις 19:30 η Λαμία θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Ριζούπολης τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο στόχος… καλώς ή κακώς είναι η νίκη!

Παρόλο αυτά, οι απουσίες και τα προβλήματα στην «κυανόλευκη» ομάδα δεν λείπουν. Από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχαμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, όμως οι δύο από τις τρεις δεν εμπνέουν ανησυχία.

Γνωρίζοντας τώρα την αποστολή του ΠΑΣ, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του αγώνα.

Αρχικά, να ξεκινήσουμε το σύστημα όπου η λογική λέει ότι δεν θα αλλάξει ούτε σε αυτό το ματς. Τριάδα στην άμυνα και δύο στην κορυφή.

Ο Γκαραβέλης δύσκολα θα φύγει από τα δοκάρια, ειδικά μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Στην άμυνα, η τριάδα των Αντέτζο, Τζανετόπουλου και Μαζουλουξή ίσως να δεχθεί μία αλλαγή με τον Γκόλεμιτς να διεκδικεί θέση.

Στα άκρα και σε όλη την πλευρά από τα αριστερά θα αγωνιστεί ο Μαρτίνεθ, ο οποίος ομολογουμένως είναι ο μοναδικός χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του από τη φετινή ομάδα. Δεξιά, ο Προβυδάκης καθώς ο Σκόνδρας μπορεί να είναι στα πλάνα του Γρηγορίου αλλά όχι για φουλ-μπακ.

Στο κέντρο τώρα έχουμε τα ερωτηματικά. Θα το πάμε «safe» και θα πούμε ότι ο Μπεχαράνο θεωρείται ο ένας σίγουρος ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα μαζί του θα είναι ο Γκέντσογλου. Ο Ταϊρόν, διεκδικεί θέση και ίσως τον δούμε να αγωνίζεται ως δεκάρι. Όσο αφορά τον Νούνιες θα είναι κάπως παράξενο να μπει στη βασική ενδεκάδα με το που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Στην κορυφή, ο Καραμάνος αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αυχένα τις προηγούμενες ημέρες και όπως και ο Μανούσος έμεινε εκτός. Έτσι στο ματς της Ριζούπολης θα δούμε όπως όλα δείχνουν τον Αραμπούλι στην κορυφή με έναν εκ των Τσούκαλου ή Ρόμανιτς στην κορυφή.

Όλα αυτά τώρα αν τελικά επιλεγεί το 3-5-2 από τον Γρηγορίου…

Διαβάστε επίσης

Back to top button