Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία: Η απόλυτη ισορροπία!

Ο Παναθηναϊκός συναντά ξανά τον «κακό του δαίμονα»… τον ΠΑΣ Λαμία!!!

Ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία τη νίκη απόψε (24/1) κόντρα στη Λαμία, με την παράδοση στα επτά προηγούμενα παιχνίδια τους να είναι απόλυτα μοιρασμένη!

Μπορεί η ομάδα της Φθιώτιδας να ανέβηκε μόλις πέρυσι στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο έχει προλάβει να αντιμετωπίσει ήδη επτά φορές τον Παναθηναϊκό.

Η Το πλέον εντυπωσιακό; Ότι η παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία. Η Λαμία κατάφερε τρεις φορές να ρίξει στο καναβάτσο τους “πράσινους”, άλλες τόσες ηττήθηκε, ενώ μόλις ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Τόσο πέρυσι, όσο και φέτος οι Φθιώτες κέρδισαν τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο στο παιχνίδι που έδωσαν στην έδρα τους και σήμερα το βράδυ θέλουν να ντουμπλάρουν τις προκρίσεις τους και να βρεθούν για δεύτερη σερί χρονιά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με προίκα το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Και τα τρία ματς που δόθηκαν πάντως με γηπεδούχο το Τριφύλλι, η μπίλια έκατσε στο… πράσινο. Δύο φορές για το πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο πέρυσι, όπου όμως το 1-0 στον επαναληπτικό δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει το κάζο ο Παναθηναϊκός, καθώς είχε ηττηθεί με 4-1 στο πρώτο παιχνίδι.

sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button