Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

To στόρι του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μολό

Ο Παναθηναϊκός εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου του Γιοάν Μολό, η οποία δεν ολοκληρώθηκε θετικά.

Ο Παναθηναϊκός εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου του Γιοάν Μολό, η οποία δεν ολοκληρώθηκε θετικά.

Ο Γιοάν Μολό έκανε και επίσημη την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, κάτι που ήταν δεδομένο μετά την μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που καθιερώθηκε ως δεξί μπακ από τον Λάζλο Μπόλονι και ήταν τιμιότατος, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Trifilara.gr και τόνισε πως υπήρχε συμφωνία για να παραμείνει στην ομάδα. Κάτι που δεν ισχύει, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Το βράδυ του Σαββάτου, η πράσινη ΠΑΕ, εξήγησε επακριβώς τι έγινε στην περίπτωση του Μολό:

Η διαπραγμάτευση ξεκίνησε από τον Πιέρ Ντρεοσί. Ο Μολό ζητούσε διετές και 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ ο Παναθηναϊκός έφτασε μέχρι τις 250.000 ευρώ. Η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών δεν καλύφθηκε και όταν προχώρησε η κίνηση με τον Κώτσιρα, το Τριφύλλι ενημέρωσε τον παίκτη πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον σύλλογο.

Πριν δύο ημέρες, ο επιχειρησιακός διευθυντής του κλαμπ, Σπύρος Βλάχος, ενημέρωσε τον 32χρονο άσο πως σταματούν οριστικά οι όποιες συζητήσεις και τον ευχαρίστησε για την συνεργασία. Εξάλλου, με Κώτσιρα και Σάντσες ο Παναθηναϊκός είχε ήδη δύο δεξιούς μπακ και δεν θα μπορούσε να έχει και τρίτο, καθώς ο Μολό δεν υπολογιζόταν για την φυσική του θέση, αυτή του εξτρέμ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button