Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα μπλέκουν για τον Μιραλάς οι Βέλγοι

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, οι οποίοι υποστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» δε θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα απόκτησής του από την Έβερτον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «voetbalbelgie», οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δε είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν στην αγγλική ομάδα τα έξι εκατομμύρια ευρώ, που προβλέπονται από τη χειμερινή συμφωνία των δυο ομάδων, για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη.

Αυτό, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κάνει το μέλλον του Μιραλάς στους Πειραιώτες αβέβαιο και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από το λιμάνι. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσει των «ζαχαρωτών» για την απόκτηση του παίκτη, έχοντας και τον ίδιο σύμμαχο στην προσπάθεια αυτή.

Ο Μιραλάς έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την ίδια στιγμή, η Σταντάρ Λιέγης παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει επαφές με την Έβερτον, προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button