FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κανονικά ο Αναστασόπουλος, μέσα και οι «νέοι»

Ευχάριστα νέα είχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, ενόψει ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΣ Λαμία συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα φιλοξενήσει στο ΔΑΚΛ το Σάββατο στις 19:30.

Η σημερινή προπόνηση έβγαλε αρκετά καλά νέα για τον Μπάμπη Τεννέ και τον ΠΑΣ, μιας και ο Νίκος Αναστασόπουλος προπονήθηκε κανονικά μετά τον τραυματισμό που είχε από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Σας είχαμε ενημερώσει πως στην χθεσινή προπόνηση, είχε βγάλει κανονικά το πρόγραμμα φυσικής αποκατάστασης και σήμερα θα δοκίμαζε να κάνει προπόνηση με μπάλα.

Έτσι, σήμερα συμμετείχε κανονικά στις ασκήσεις με μπάλα αλλά και στο οικογενειακό διπλό που περιείχε η προπόνηση της Λαμίας. Εκτός από τα ευχάριστα νέα με τον Αναστασόπουλο, ο Τεννές είδε και τους δύο «νέους» Μπεν Τζεμιά και Άντρονικ να λαμβάνουν μέρος κανονικά στην προπόνηση-προετοιμασία της ομάδας, μπαίνοντας σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

Τέλος, εκτός έμεινε και σήμερα ο Χρήστος Κουκόλης, ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button