ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Play out: Ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας ματς της Λαμίας!

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να μην κέρδισε στο τελευταίο παιχνίδι της SuperLeague 1, παρόλο αυτά έκανε ένα από τα καλύτερά του εκτός έδρας ματς!

Και δεν είναι ότι το λέμε εμείς! Το αποκαλύπτουν τα στατιστικά του αγώνα, που ποτέ δεν λένε ψέματα!

Η Λαμία έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει και αν ο Καραντώνης έβλεπε λίγο καλύτερα, ίσως να είχαμε και το διπλό μέσα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» καθώς το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Αραβίδης στο παιχνίδι ήταν πεντακάθαρο.

Όπως και να έχει, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας η ομάδα του Γιώργου Πετράκη, με τον Κρητικό κόουτς να μένει αήττητος στον πάγκο της Λαμίας!

Σύμφωνα τώρα με τα στατιστικά, οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν 9 τελικές προσπάθειες πράγμα που είχαμε να δούμε σε εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ… αρκετό καιρό!

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας από τη Φθιώτιδα ήταν αυτή που «έκλεψε» την παράσταση για ακόμη μία φορά και αυτό αποτυπώθηκε και στα νούμερα του αγώνα!

Τα 17 κλεψίματα, οι 4 αποκρούσεις και οι 6 επεμβάσεις σε 95΄αγώνα δείχνουν πως η ομάδα αμύνεται σωστά. Βέβαια, μόνο με την άμυνα δεν έρχονται οι νίκες και οι βαθμοί.

Όσο αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή αλλά και την επίθεση, είπαμε πως είχαμε τις 9 τελικές φάσεις, με 1 σουτ εντός περιοχής και 7 εκτός αυτής.

Δύο κεφαλιές πήραν παίκτες της Λαμίας στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς να υπολογίζουμε τα δύο γκολ του Αραβίδη που ακυρώθηκαν.

Επίσης σημαντικό στατιστικό και πρέπει να αναφερθεί ήταν τα 7 στα 19 εύστοχα γεμίσματα. Μιλάμε δηλαδή για περίπου οι μισές σέντρες της ομάδας βρήκα στόχο, ασχέτως από το τελείωμα.

Τέλος, τα λάθη έφτασαν τα 31 όμως αν συλλογιστούμε την πίεση του γηπεδούχου Αστέρα και ότι λάθη αβίαστα δεν έγιναν… βγάζει νόημα ο αριθμός αυτός.

Διαβάστε επίσης

Back to top button