Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τον θάνατο του Γιαννακόπουλου!

Διαβάστε το «αντίο» των τριών ΠΑΕ στον «τυφώνα» Θανάση Γιαννακόπουλο.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ με σεβασμό αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο:

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.»

 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου με ανακοίνωση που εξέδωσε…

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για το χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θρηνεί το χαμό ακόμη ενός επίλεκτου μέλους του, του Θανάση Γιαννακόπουλου. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια ενός σπουδαίου Παναθηναϊκού που αφιέρωσε τη ζωή του στην προώθηση των ιδεών του συλλόγου μας. 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πρόσφερε -επί δεκαετίες- τα μέγιστα στο Τριφύλλι από όλες τις θέσεις. Από τον ΑΟ, του οποίου υπήρξε πρόεδρος επί σειρά ετών, την ΚΑΕ και την ΠΑΕ, ο Θανάσης έδινε πάντοτε το «παρών» στην πρώτη γραμμή της μάχης. Πάντα με στόχο να κρατάει στον υψηλότερο ιστό τη σημαία του Παναθηναϊκού. 

Όπως και ο Παύλος, έτσι και ο Θανάσης, δεν πρόκειται να ξεχαστεί από τη μνήμη κανενός φίλου του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού αθλητισμού. 

Καλό ταξίδι στον πιο γνήσιο και πιστό στρατιώτη του Παναθηναϊκού.

 

Τόσο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός όσο και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου».

Ο Ερασιτεχνικής τόνισε: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button