Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Εξετάζει σοβαρά την περίπτωση Σίλεσεν η Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sport Witness», που με την σειρά του επικαλείται ρεπορτάζ της ισπανικής «Mundo Deportivo», ο αγγλικός σύλλογος δείχνει να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του διεθνή Ολλανδού τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα.

Οι πηγές του εξωτερικού αναφέρουν, ότι οι «Κόκκινοι» στην προσπάθειά τους να βρουν μια πιο αξιόπιστη λύση τερματοφύλακα, σε σχέση με το δίδυμο Μινιολέ – Κάριους, έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 29χρονου Σίλεσεν.

Οι προσπάθειες για απόκτηση έναν εκ των Άλισον (Ρόμα) και Γιάν Ομπλάκ (Ατλέτικο Μαδρίτης), φαίνεται να μην προχωρούν, καθώς το κόστος μεταγραφής τους κρίνεται ιδιαίτερα υψηλό.

Αντίθετα, ο Σίλεσεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο «Άνφιλντ», καθώς επιδιώκει να παίζει περισσότερο σε σχέση με την τώρα που είναι αναπληρωματικός του Μάρκ – Αντρέ τερ Στέγκεν.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού τερματοφύλακα με τους «μπλαουγκράνα» προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, όμως η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων, εικάζεται ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί σε χαμηλότερη τιμή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button