Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Superleague: Ο επιθετικός των 3 γκολ σε… 5 τελικές!

Ούτε καν… ανήκει σε αυτούς, αν κάποιων το μυαλό πήγαινε στον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος πάντως έχει κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στον δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Ο διεθνής στράικερ που ανήκει στον ΠΑΟΚ άλλωστε μετράει ήδη τρία γκολ μετά από ισάριθμες αγωνιστικές, όσα δηλαδή έχουν πετύχει συνολικά οι Περιστεριώτες μέχρι στιγμής! Πρώτα τα δύο τέρματα του “αστεριού” επί του Παναιτωλικού (1-2) στην πρεμιέρα κι έπειτα το μοναδικό γκολ του Ατρομήτου κόντρα στη Λαμία (1-0), χαρίζοντας δύο νίκες στην ομάδα του.

Για να το πετύχει μάλιστα αυτό ο 22χρονος επιθετικός χρειάστηκε μόλις οχτώ προσπάθειες, ήτοι η παραγωγικότητά του είναι μεγαλύτερη του ενός γκολ ανά τρεις τελικές (1/2.7).

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει επιθετικός στη Superleague που μετράει επίσης τρία γκολ στο ενεργητικό του, αλλά το πέτυχε με ακόμη λιγότερες τελικές από τον Κουλούρη. Ο λόγος για τον Βλαντ Μοράρ, τον Ρουμάνο φορ του Παναιτωλικού.

Ο 25χρονος άσος σημείωσε στη 2η αγωνιστική και τα δύο τέρματα της ομάδας του στη νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ, ενώ άνοιξε και το σκορ στην εκτός έδρας ισοπαλία των Αγρινιωτών με την Ξάνθη (1-1) την Κυριακή. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εξάλλου βρισκόταν εκτός αποστολής. Όλα αυτά έχοντας μόλις πέντε τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι τέσσερις πήγαν προς την εστία και οι τρεις κατέληξαν σε γκολ!

Καθαρά… λογιστικά πάντως, ο πλέον παραγωγικός παίκτης στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος σε συνάρτηση και με τα γκολ που έχει πετύχει (να έχει δηλαδή παραπάνω από ένα τέρμα), είναι ο Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός μπακ του Παναθηναϊκού σκόραρε δις στο 1-3 επί της Λάρισας, στις δύο μοναδικές του τελικές στις ισάριθμες φετινές συμμετοχές του στη Superleague!

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button