Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρεται για τον Κρέσπο ο ΑΠΟΕΛ!

Για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Άνχελ Κρέσπο μιλούν οι Κύπριοι δεδομένου πως η υπόθεση ανανέωσής του με τον ΠΑΟΚ παραμένει -μέχρι στιγμής- ανοιχτή. #slgr #paokfc #Crespo #ΑΠΟΕΛ #μεταγραφή

Για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Άνχελ Κρέσπο μιλούν οι Κύπριοι δεδομένου πως η υπόθεση ανανέωσής του με τον ΠΑΟΚ παραμένει -μέχρι στιγμής- ανοιχτή.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει προτάσεις ανανέωσης σε τέσσερις ποδοσφαιριστές (Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Σβαμπ), ωστόσο, η υπόθεση που παρουσιάζει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας είναι αυτή του Ισπανού.

Ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κρέσπο υπάρχει χάσμα, το οποίο δεν έχει γεφυρωθεί ακόμη ενώ από πλευράς Δικεφάλου απορρέει η διάθεση να κινηθούν για έναν ακόμη αμυντικό πέραν του Νάσμπεργκ. Σε περίπτωση δε που δεν προχωρήσει η ανανέωση του Κρέσπο, τότε στο κάδρο θα μπουν δύο στόπερ.

Την ίδια ώρα, στην Κύπρο μιλούν για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Κρέσπο, με την ιστοσελίδα goal.com.cy να σημειώνει πως:

Ο έμπειρος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος κατά την τελευταία 6ετία αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φιγουράρει ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Κρέσπο, λοιπόν, μπήκε στο μετεγγραφικό μπλοκάκι του ΑΠΟΕΛ καθώς η αξία του δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης. Παρά την ηλικία του, αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία σε υψηλό επίπεδο, κάτι εξάλλου που επιδεικνύουν από μόνες τους οι εμφανίσεις στον Δικέφαλο του Βορρά.

Δεν πρόκειται για εύκολη επιλογή αφού όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, στα χέρια του υπάρχουν αρκετές προτάσεις, μεταξύ των οποίων και μία από άλλη ελληνική ομάδα…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button