Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Προοδευτική Λάρυμνας – Ολυμπιακός Λαμίας: Εκπληκτικό βίντεο από drone!

Δείτε το Προοδευτική Λάρυμνας - Ολυμπιακός Λαμίας... από ψηλά! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΠροοδευτικήΛάρυμνας #ΟλυμπιακόςΛαμίας

Δείτε το Προοδευτική Λάρυμνας – Ολυμπιακός Λαμίας… από ψηλά! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΠροοδευτικήΛάρυμνας #ΟλυμπιακόςΛαμίας

Το ματς που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα από την 3η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας ήταν το ντέρμπι ανάμεσα στην Προοδευτική Λάρυμνας και τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Εκτός ότι ήταν σημαντικό παιχνίδι μιας και παίζανε δύο από τις καλύτερες φετινές ομάδες της κατηγορίας είχαμε και την ονοματοδοσία του γηπέδου της Λάρυμνας, το οποίο από το Σάββατο έχει το όνομα του αδικοχαμένου «Αριστείδη Δάρρα».

Πάμε όμως να δούμε τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα… από μία διαφορετική οπτική γωνία και πιο συγκεκριμένα από ψηλά. Από πολύ ψηλά.

Ο Δημήτρης Μερμίγκης, πήρε το drone του και κατέγραψε τόσο τα γκολ όσο και τις φάσεις του αγώνα και εμείς είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε το έργο του.

Δείτε πιο κάτω το εξαιρετικό βίντεο του Δημήτρη και μπείτε στο κανάλι του στο Youtube για να κάνετε εγγραφή αλλά και like στο βίντεο:

Photo Credits: Dimitris Mermingis

Διαβάστε επίσης

Back to top button