Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το preview της 8ης αγωνιστικής!(Ημέρα 2η)

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, «δεσπόζει» στην δεύτερη ημέρα της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Πιο αναλυτικά:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 16:00 NS2

Ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική του Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Οι Αρκάδες που δεν διανύουν καλή χρονιά θέλουν ένα τρίποντο που θα τους ανεβάσει στην βαθμολογία, από την στιγμή που έχουν μόνο 6 βαθμούς και βρίσκονται στην 14η θέση.

Στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη τέθηκε ο Ιγκόρ και έτσι οι απουσίες των Αρκάδων περιορίζονται στους Ιγκλέσιας και Καλτσά.

Ο Πανιώνιος πάλι θα αγωνιστεί με διαφορετικό στόχο. Οι Νεοσμυρνιώτες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλντο, Τσουκαλάς, Μαντίντα, Τσιλιανίδης, Ντουντού, Στανισάβλεβιτς, Μανιάς, Δουβίκας και Γκοντό.

Πανιώνιος: Κότνικ. Μπαντής, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Γκιοατά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Σιώπης, Σαββίδης, Σοτζάι, Κάργας, Γεσίλ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.-Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 18:15 NS2

Απόλλων και Ξάνθη διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στην Ριζούπολη.

Οι γηπεδούχοι από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας έχουν στόχο μια καλή εμφάνιση, η οποία θα τους δώσει βαθμό ή βαθμούς. Στην διάθεση του Βούλιτς είναι οι Ελμπάζ και Ανιέτε.

Η Ξάνθη πάλι θέλει να αγωνιστεί σοβαρά σε έναν εκτός έδρας αγώνα και να πάρει το διπλό για να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Καμαρά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έμεινε εκτός, όπως και οι τιμωρημένοι Σβάρνας, Φλίσκας.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Απόλλων: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Ντάσιο, Κούρο, Ελμπάζ, Μπιτζιμίν, Κύργια, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Χουάρεζ, Ανιέτε, Κονέ, Μενδρινό, Μάατσι, Μάατσεν, Αλμπάνη, Σιατραβάνη και Καστιγέχος.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Mπαξεβανίδης, Κασάδο, Χατζητερζόγλου, Σιλλά, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Μεχία, Τριάδης, Ρότσε, Ορφανίδης Π., Κίκε, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μπρίτο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-Α.Ε.Λ. 18:15 NS3

Στα Χανιά ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει την Λάρισα, σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον ΠΑΣ θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, που θα τους δώσουν και βαθμό ή βαθμούς για να ανέβουν βαθμολογικά.

Ο Βάντερσον ένιωσε ενοχλήσεις και υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού. Εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Στάμου, ενώ αντίθετα στην αποστολή επιστρέφει ο Χρήστος Καρυπίδης.
Η Λάρισα που παραμένει στην τελευταία θέση τους βαθμολογικού πίνακα χρειάζεται μια καλή εμφάνιση που θα την ξεκολλήσει από τους 3 βαθμούς. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σάντι Κρίζμαν, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γιοβάνοβιτς, Μασούρας και Γκόλιας.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πλατανιάς:

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κούσας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Κοντόρ, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Μπάλλας, Λαγός, Ναβάρο, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε, Μπάμπιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Π.Α.Ο.Κ. 20:30 NS1

Στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του Πρωτάθληματος της Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για λόγους γοήτρου να φτάσει στη νίκη και να αφήσει έτσι πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και να πάρει σημαντικούς βαθμούς για την διοργάνωση.

Ο Τάκης Λεμονής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, που ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά και χωρίς τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος προφυλάσσεται. Παράλληλα, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Εμενίκε, Σεμπά και Μπεν, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Αθήνα με στόχο να παρουσιάσει ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο και να φτάσει έτσι στο διπλό. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

ΠΑΟΚ: Ρέι , Πασχαλάκης , Λέοβατς , Μάτος , Κρέσπο , Μαλεζάς , Ζαμπράνο , Βαρέλα , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Βιεϊρίνια , Κάμπος , Ελ Καντουρί , Μακ , Πρίγιοβιτς .

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button