Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε απόδοση 4.95 σε Ελλάδα και Γερμανία

Το ΠΑΣ Λαμία - Παναιτωλικός... στο στοιχηματικό μικροσκόπιο του Χρήστου Βενίδη και του in2Sports.

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Ολυμπιακός στην άδεια Τούμπα, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ και βάζοντας βάσεις τίτλου από την πρεμιέρα κιόλας των πλέι-οφ της Super League. Την ευθύνη της ήττας ανέλαβε με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέϊρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε:  «Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Το αποτέλεσμα μας πονάει αλλά μόνο με σκληρή δουλειά θα το ξεπεράσουμε. Όποιος φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να παίζει για τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, στην πρεμιέρα των play off της Super League. Η Ένωση έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ στη μάχη της δεύτερης θέσης, καθώς οι δύο «Δικέφαλοι» είναι ισόβαθμοι. Oι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Μακέντα στο 65΄, ενώ η τυπικά γηπεδούχος ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Λιβάγια στο 75΄.

O Αστέρας Τρίπολης Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Λάρισας στο «AEL FC Arena», ξεκινώντας με νίκη τις υποχρεώσεις του στα Play Out. Με τη νίκη αυτή, έστω και προσωρινά, οι Αρκάδες προσπέρασαν τον Ατρόμητο στη μάχη για την κατάκτηση της έβδομης θέσης.

Στοιχηματικά σήμερα οι επιλογές είναι περιορισμένες. Θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι στην Λαμία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Παναιτωλικό στις 20:00. Και με το παιχνίδι για Bundesliga 2 στις 21:30 ανάμεσα στο Αμβούργο και το Χόσταιν Κιλ.

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button