Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο στόχαστρο της Ανόρθωσης ο Κάργας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κύπρο ο Γιάννης Κάργας, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ανόρθωσης. #stoiximan_slgr #paokfc #Κάργας #transfernews #Ανόρθωση #SportsNews #season2023_2024

Στο στόχαστρο της Ανόρθωσης βρίσκεται ο Γιάννης Κάργας, με τα ΜΜΕ της Κύπρου να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της «Κυρίας» σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Κινητικότητα υπάρχει στο μέτωπο του Γιάννη Κάργα καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, όπως υποστηρίζει κυπριακή ιστοσελίδα «με την προϋπόθεση ότι ο 28χρονος θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Από το περιβάλλον του παίκτη αυτό που διαρρέει είναι ότι θα βρεθεί ο τρόπος να μείνει ελεύθερος. Προφανώς έγινε επαφή της Ανόρθωσης με τον παίκτη και υπάρχει έδαφος για συνεργασία…».

Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ο Γιάννης Κάργας δεν υπολογίζεται από τους Θεσσαλονικείς για τη νέα σεζόν, αναζητώντας και στόπερ στη μεταγραφική αγορά.

Στην περίπτωση της αποδέσμευσης όμως του Κάργα, ο ΠΑΟΚ ψάχνει και ένα αντάλλαγμα, τουλάχιστον θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα προκειμένου να πάρει πίσω χρήματα από την συγκεκριμένη υπόθεση πριν κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Καργα. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον 28χρονο αμυντικό από τον ΠΑΣ Γιάννινα έναντι του ποσού των 280.000 ευρώ.

Αυτά είναι τα δεδομένα στην παρούσα φάση της σχέσης του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Κάργα, την ώρα που η ομάδα της Αμμοχώστου έριξε δίχτυα και περιμένει…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button