ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία στην Premier League;;; (βίντεο)

Μην βιαστείς να κράξεις. Μπες στο άρθρο, διάβασε, δες το βίντεο και μετά κρίνε!

Πριν βρίσεις ή κοροϊδέψεις, μπες στο άρθρο να διαβάσεις!

Όπως θα έχετε καταλάβει, τουλάχιστον εσείς που είστε τακτικοί αναγνώστες του LamiaSports, μία αγάπη-καψούρα με το Football Manager την έχουμε.

Μία αγάπη δηλαδή που ξεκίνησε από το 2007 και κρατάει καλά μέχρι και τώρα. Αυτή η ιδιαίτερη προτίμηση στο συγκεκριμένο παιχνίδι σας έχει προσφέρει αρκετά άρθρα-αφιερώματα με πρωταγωνιστή πάντα τον ΠΑΣ Λαμία.

Παρουσίαση μεταγραφών, σύγκριση ποδοσφαιριστών αλλά και απλές αναφορές της ομάδας μέσω του FM είναι μερικά από αυτά που σας έχουμε προσφέρει τα τρία χρόνια ζωής του «LS».

Δεν σας παρουσιάζουμε παρόλο αυτά μόνο δικό μας υλικό. Δανειζόμαστε άρθρα από άλλες ιστοσελίδες αλλά και video content από youtubers, με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια λόξα για το παιχνίδι.

Ένα τέτοιο βίντεο είναι και το παρακάτω που θα δείτε! Ο youtuber «AlexMorak Gaming», γνώστης του Football Manager και λάτρεις των πειραμάτων μέσω του παιχνιδιού, έκανε ένα ιδιαίτερο πείραμα έχοντας ως πρωταγωνιστή τον ΠΑΣ Λαμία της SuperLeague 1 και την Sheffield United της Premier League.

Κάπου εδώ ήρθε η στιγμή να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του άρθρου, ο οποίος οκ παραδεχόμαστε ήταν clickbait… περίπου.

Αυτό που έκανε λοιπόν ο AlexMorak, ήταν με την βοήθεια του In game editor του FM, να πάρει την τελευταία της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος, δηλαδή τη Λαμία και να της αλλάξει θέση με την αντίστοιχη ομάδα του πάτου της Premier League. Στην προκειμένη περίπτωση αυτή είναι η Sheffield United.

Έβαλε λοιπόν τον ΠΑΣ να παίξει στην πρώτη τη τάξη αγγλική κατηγορία και την Sheffield στην SuperLeague 1.

Ποια λοιπόν τα αποτελέσματα της Λαμίας στο αγγλικό πρωτάθλημα σε βάθος πέντε χρόνων; Βρίσκεται ακόμη στην Premier League; Τι αλλαγές έχουν γίνει; Έχει καταφέρει η Sheffield να κατακτήσει πρωτάθλημα στην Ελλάδα;

Όλες τις απαντήσεις που ζητάς, θα της πάρεις στο παρακάτω βίντεο. Απολαύστε:

Για όσους ενδιαφέρονται!

Το profil του AlexMorak στο instagram εδώ

Η σελίδα του στο facebook εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button