Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ψυχάρα η Εθνική… αλλά ηττήθηκε άδικα!(vids)

Χάρη σε γκολ του Βερμάελεν και Λουκάκου το Βέλγιο πήρε τη νίκη απέναντι στην Ελλάδα, μέσα στο «Καραϊσκάκης», με σκορ 1-2.

Η Εθνική Ελλάδος έδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο μεγάλη ψυχή διαθέτει και ενώ αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα τραυματισμού, ήταν κοντά στο να κερδίσει το Βέλγιο μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Mundial 2018.

Ο Βερμάελεν έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, ενώ ο Ζέκα έφερε το ματς στα ίσια λίγα λεπτά μετά, απατώντας στο πολύ όμορφο γκολ των Βέλγων, με ένα ακόμη πιο όμορφο.

Ο Ρομέλιο Λουκάκου όμως, ένα λεπτό αργότερα έβαλε μπροστά στο σκορ του «κόκκινους» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ με κεφαλιά.

Το 1-2 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με το Βέλγιο να έχει μόλις 4 ευκαιρίες για γκολ, ενώ η Ελλάδα στο πρώτο ημίχρονο είχε 2 κλασσικές ευκαιρίες καθώς και ένα δοκάρι με τον Σταφυλίδη.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Μανιάτης (85’Μπακασέτας), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας – Ζέκα, Τζιόλης, Σάμαρης, Σταφυλίδης (68’Λυκογιάννης), Φορτούνης (88’Βέλλιος), Δώνης

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνχεν , Μενιέ, Φελαϊνί (88’Ντεντονκέρ), Ντεμπελέ (74’Αζάρ), Καράσκο (79’Τσαντλί), Ντε Μπρούινε, Λουκάκου, Μέρτενς

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button