Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Τέλος από τον ΑΟ Λαμίας η Καλαντερίδου / Συνεχίζει στην Φιλανδία!

Η πρώην αθλήτρια του Α.Ο. Λαμίας, Αλεξία Καλανταρίδου, θα αγωνιστεί σε ομάδα με προπονητή το Σωτήρη Γκότση.

Την 25 χρονη (1μ85) διεθνή ακραία, Αλεξία Καλανταρίδου ανακοίνωσε και επίσημα με μια όμορφη φωτογραφία, η Φινλανδική OrPo.

Η Κατερινιώτισα αθλήτρια που γίνεται η δεύτερη ελληνίδα αθλήτρια που θα αγωνιστεί στον συγκεκριμένο σύλλογο, μετά την Όλγα Βεργίδου και θα συνεργαστεί με τον συμπατριώτη μας και προπονητή, Σωτήρη Γκότση, ξεκίνησε την φετινή σεζόν στο νεοφώτιστο ΑΟ Λαμίας, αλλά το δίμηνο lock down από προπονήσεις και αγώνες, την υποχρέωσε να συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό για πρώτη φορά.

Με τίτλο «Ένας νέος παίκτης για τον τραυματισμένο Όρπο» η διοίκηση της ομάδας καλωσόρισε την διεθνή ελληνίδα ακραία, και σημείωσε ότι η παρουσία της θα δώσει λύσεις στην επίθεση της ομάδας, μετά τους τραυματισμούς των Σάρα Χόλμ και Νέτα Ρίκολα.

Μετά από ένα σύντομο βιογραφικό και ένα σχόλιο για την θητείας της σε Ολυμπιακό και ΑΟ Θήρας, αλλά και την γνωριμία της με τον πρώην προπονητή, Απόστολο Οικονόμο και την Όλγα Βεργίδου, φιλοξενεί και τις πρώτες δηλώσεις της, στις οποίες αναφέρει: .

«Γεια σας φίλοι του OrPo, είμαι η Aλεξία και η νέα παίκτρια στην ομάδα. Είμαι από την Ελλάδα, είμαι 25 χρονών. Ξεκίνησα το βόλεϊ σε ηλικία 8 ετών στην γενέτειρά μου Κατερίνη, επειδή έπαιζε η μεγαλύτερη αδερφή μου, η οποία είναι και το μεγάλο μου είδωλο.Μου αρέσει πολύ να παίζω βόλεϊ, αλλά εκτός από το βόλεϊ αγαπώ πολύ τα παιδιά. Γι ‘ αυτό έχω σπουδάσει δασκάλα δημοτικού.

Στην Ελλάδα έχω παίξει σε αρκετές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του ΑΟ Θήρας και των ομάδων του Ολυμπιακού και έχω αγωνιστεί στην εθνική γυναικών.Είναι η πρώτη φορά που παίζω στο εξωτερικό και νιώθω τυχερή που θα βρίσκομαι για λίγους μήνες στη χιονισμένη Φινλανδία, μακριά από την ηλιόλουστη Ελλάδα.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορέσω να παίξω στο OrPo! Το γεγονός ότι η ομάδα έχει δύο Έλληνες προπονητές με βοήθησε πολύ εύκολα να δεχτώ την πρόταση.Ανυπομονώ να συναντήσω τους φίλους του OrPo και να γνωρίσω την ενέργειά τους σε όλο το παιχνίδι.

Η ευχή μου για το νέο έτος είναι να έχετε υγεία και πολλές χαρούμενες στιγμές στην ομάδα» Καλώς ήρθες Aλεξ, στο OrPo, στο Οριβέσι και στη Φινλανδία», αναφέρει η παρουσίαση του συλλόγου στον επίλογο της, για την Καλανταρίδου.

Αγωνιστικά η διεθνής ακραία αναμένεται να ντεμπουτάρει την Κυριακή 10/1 με την φανέλα της νέας της ομάδας, όπου αρχίζει και πάλι το φινλανδικό πρωτάθλημα, με την OrPo να βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς.

πηγή: volleynews.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button