Άλλα αθλήματαΒόλει

Ξανά στο παρκέ ο ΑΟ Λαμίας / Αποχώρησαν οι ξένες!

Ξεκίνησε προπονήσεις η ομάδα του ΑΟ Λαμίας.

Ξεκίνησε προπονήσεις η ομάδα του ΑΟ Λαμίας.

Αφού πέρασαν πρώτα από τα απαραίτητα τεστ Covid19, οι αθλήτριες και το τεχνικό τιμ του ΑΟ Λαμίας επέστρεψαν στο παρκέ, όπου και ξεκίνησαν και πάλι τις προπονήσεις.

Η διοίκηση έκανε γνωστό πως αποχώρησαν από την ομάδα όλες οι ξένες αθλήτριες λόγω της μεγάλης διάρκειας του lockdown, όμως θα προχωρήσουν άμεσα στην ενίσχυση της ομάδας

Η ανακοίνωση:

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Α. Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013!

Με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην γυναικεία ομάδα του Α. Ο. Λαμίας 2013. Αφού οι αθλήτριες πέρασαν με επιτυχία τα test Covid-19, ξεκίνησαν και πάλι να δουλεύουν υπό την καθοδήγηση της προπονητικής ομάδας του Ηλία Αγγέλη.

Μετά τις αποχωρήσεις των ξένων παικτριών λόγω της μεγάλης διάρκειας του lockdown, και της αποχής από την ενεργό δράση, οι υπόλοιπες αθλήτριες και κάποιες που θα αποκτηθούν για την ενίσχυση της ομάδας θα συνεχίσουν να προπονούνται με την ελπίδα να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί (!)

Ο σύλλογος και ιδιαίτερα ο πρόεδρος και το Δ. Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν τον Δήμο Λαμιέων, τους Αντιδημάρχους Αθλητισμού και Υγείας και τον ΕΟΔΥ για την συνδρομή τους στην επάνοδο της ομάδας με ασφάλεια στις προπονήσεις, προσδοκώντας να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου.

Ετικέτες

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close